Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb varrónők nyilatkoztak, akiket Bíró László a baloldal jelöltje megfenyegetett

888/Hír TV

2020.09.24. 20:30

A Jobbikos Bíró László arcátlan módon továbbra sem fizeti ki korábbi munkavállalóit és az is kiderült, hogyan kerültek cégtemetőbe a csődbe vitt vállalkozásai.
A Hír TV kamerája elé álltak azok a varrónők, akiket Bíró László a munkabérük kifizetése helyett megfenyegetett.
A nevüket és arcukat a nyilvánosság előtt vállaló alkalmazottak azt mondták, hogy telefonon felhívták a baloldal szerencsi országgyűlési képviselőjelöltjét, aki azt közölte velük, ha még egyszer megkeresik, lelövi őket.
A varrónők bérüket sem kapták meg a jobbikos Bíró Lászlótól. Korábban is történt már hasonló eset, hogy a szerencsi összellenzéki jelöltről kiderül, hogy fizetség helyett fegyverrel fenyegette egykori alkalmazottait.
De nem csak a munkabéreket nem fizette meg Bíró László
Kiderült ugyanis, hogy strómanoknak játszotta át egyik cégét a jobbikos Bíró, hogy ne kelljen kifizetni a dolgozókat. Az ellenzék szerencsi jelöltjének egykori vállalkozása egy omladozó házba volt bejegyezve. Közben a cég 50 millió forintos állami foglalkoztatási támogatást is kapott.
A nyilvános céges adattárból kiderült, hogy több cég is tartozik az antiszemita kijelentéseiről is elhíresült Bíró Lászlóhoz. Ezek között találtak olyat is, amelyik felszámolással vagy kényszertörléssel szűnt meg. A Hír TV-nek nyilatkozó emberek a Hegyalja Mix Szociális Szövetkezetnél dolgoztak Csernelyen. A Borsod megyei településen 1972-től működött varroda, 2014-től a Bíró László vezette szociális Szövetkezet vette át az azóta már nem üzemelő varroda irányítását.
Bíró a céget 2016-ban átjátszotta egy Móczár János nevű illetőnek, akinek a nevén még kilenc kényszertörlés alatt lévő cég van.
A szövetkezet pedig nem a Borsod megyei településre volt bejelentve, hanem egy XV. kerületi budapesti házba.

Egy tápiószecsői romos épületbe van bejelentve a már kényszer törölt szövetkezet felügyelőbizottságának az egyik tagja. Ezt már Móczár vezetése alatt jegyezték be. A felügyelőbizottságnak van egy másik tagja, aki a cégadatok szerint Nagykátán lakik. A nőt szintén akkor jegyezték be, amikor Bíró már átjátszotta a céget Móczárnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére