Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ujhelyi a magyargyűlölő Rutte köpönyegéből bújt elő

Horváth K. József

2021.06.28. 15:40

Ujhelyi István megint arcul ütötte a magyarokat ma reggel az ATV-ben.

 

Nem meglepő, nem először követ el ilyen arcátlanságot, de bármennyire is tisztában vagyunk a gyurcsányisták állandósult morális mélyrepülésével, azért mégis meghökkentő, ha valaki aktuálisan ennyire galád, ennyire legalja, mint az MSZP EP-képviselője, Ujhelyi István.

Emlékezhetünk, Mark Rutte éppen a minap jelentette ki botrányos módon: „Ha a magyar kormány nem vonja vissza a melegellenes törvényt, el kell hagyniuk az EU-t.” Előtte Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke pedig úgy fogalmazott: „Ez a magyar törvénytervezet szégyenletes. Nemcsak a szexuális irányultság alapján diszkriminál, hanem az EU alapvető értékeivel is szembemegy. Ebben nincs kompromisszum. Az unió minden jogi eszközét felhasználom az uniós állampolgárok jogainak védelmében.”

És akkor jön a gyurcsányista Ujhelyi István magyar állampolgár, utóbbi kétszer aláhúzva, s az ATV nyilvánosságát felhasználva nem elhatárolódik ezektől a minden valóságot nélkülöző kijelentésektől, hanem még rájuk is tesz egy lapáttal: „Itt van ez az elképesztő, homofóbiás jogszabálycsomag és a vele járó kommunikáció, amit látunk.”

Ujhelyi nagyon jól tudja, hogy az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes, mert valótlan állításokra épül. Ujhelyi arra nem volt képes, hogy a jogszabályból egyetlen idézetet citáljon, amely igazolja állítását. Nem szögezte le, hogy a nemrég elfogadott magyar törvénytervezet védi a gyermekek jogait, garantálja a szülők jogait, és nem vonatkozik a 18 éven felüliek szexuális orientációval kapcsolatos jogaira, így semmilyen diszkriminatív elemet nem tartalmaz.

Úgy beszélt, mintha az Európai Unió tisztviselője lenne, vagy Rutte köpönyegéből előbújva, az ő alvezéreként a főnökének akarna mindenáron megfelelni. Nem a magyaroknak, akik megválasztották, hanem azoknak a neomarxista, liberális érdekeknek, amelyek az unió nyugati országainak többségét ma uralmuk alatt tartják.

Azzal a Ruttéval fúj egy követ, aki korábban sürgette a pedofíliával és a zoofíliával kapcsolatos jogszabályok legalizálását.

Pedig Ujhelyi elmondhatta volna azt is, hogy a magyar törvény az Európai Unió Alapjogi Chartájának 14. cikke 3. bekezdésén nyugszik. A charta e rendelkezése értelmében a szülők azon jogát, hogy gyermekeik számára vallási, világnézeti vagy pedagógiai meggyőződésüknek megfelelő nevelést biztosítsanak, tiszteletben kell tartani.

De nem mondta el. Egy kukkot nem szólt a magyar gyerekek védelmében. A pedofiltörvény leszólásával aljas módon tolta azt az alapvetően LMBTQ-propagandát, amely nincs benne a jogszabályban.

Ujhelyi Istvánnak öt gyereke van. Neki ezek szerint ennek ellenére fontosabb a nemzetközi LMBTQ-lobbi támogatása, mint akár a saját gyerekeinek szigorú védelme, egészséges, csak általa mint szülő által meghatározható fejlődése.

Kedves olvasó, ezek a gyurcsányisták, akik bennüket akarnak kormányozni.

Van gusztusuk hozzájuk?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére