Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Valami bûzlik Botka körül

Horváth József György

2017.04.04. 14:51

Errõl ír a Szegedi Konzervatív Kör a SzegedMa.hu-nak eljuttatott nyilatkozatában.

"Valami bűzlik Botka körül – hajtsuk el!

(...)

A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint a baloldali párt népszerűsége Botka által csökkent. Na. Igazi sikerember. Tehát mondjuk ki, Botka László bajt csinált a konzervatívoktól balra lévő oldalon. Lehet, hogy a társadalmunkkal van mély és elkeserítő probléma, hogy akad, aki még hisz neki ezután?

Sajnos Botka eddigi szereplése, kétségbevonhatatlanul, unszimpátia nélkül, objektív módon, még szeretettel is csak néhány bekezdésben foglalható össze. Búvárkodás feszülős ruhában, néha lengén, a trópusokon tucatnyi milliókért évente. A nagyon csúnya Szeviép-mutyi, orbitális bilincselés, mint a múlt rendszerben, ha valaki máshogy beszélt, a szegedi lakáj-rendőrséggel történő összefonódásának köszönhetően (A demokratikus Szegeden Szabó Bálintot eddig kétszer vitte el a rendőrség oktalanul… Szólni merészelt a nagy úr ellen… – Mi lesz a szegedi rendőrkapitány sorsa…?). És három lakást is árban kitevő luxusterepjárója, amit véletlenül kihagyott a vagyonnyilatkozatából.

Véleményünk szerint, az előbbiek alapján Botka László magatartása nélkülözi a jó ízlést, a finom hitelességet és ami a legfontosabb, a miniszterelnökségre való alkalmasságot. Ez az előbbiekben rajzolt kontextus – nincs mit tagadni – Botka kampányának szemantikája. Ennyi a jelzésszintje, nincs mentség. Ehhez tegyük azt is, hogy a „Fizessenek a gazdagok!” szlogennel kampányol és lázítja a kispénzűeket, meg a nyugdíjasokat országszerte. Totális én-kép zavar. Totális káosz, amit a szegedi polgármester generál maga körül. Vélhetően totális kudarc lesz ennek a vége. Az üzenetek ugyanis kiégtek, és azok egyébként is blődlikként hatnak Botka szájából. Azokon még Komócsin elvtárs és Nyers Rezső is jól szórakozna. Botka magatartása, mondatai az 1940-es évek végén, valahol a budapesti Andrássy út 60. szám alatt születtek és már 1989 környékén elhantolták őket. Nincs rájuk szükség. Az idő túlhaladta az ostobaságot. Igazi üresen csengő, lejáratott kommunista fanfárok Botka szisszenései, amelyekre egészséges egyén nemhogy fegyvert ragad és utcára vonul, hanem mélyebbre süpped a foteljében otthon és sápadtan konstatálja, a magyar baloldal mementója ennyire képes.

Emlékszünk még, Horn Gyula, a vitatott múltú egykori miniszterelnök is tehetségesebb kampányt tudott maga mögött 1998-ban, amikor nagy izzadások közepette a „dobtárak és a pufajkák alól” előkerültek az „Újra MSZP!” feliratos plakátok. Természetesen Hornék el is vesztették a választásokat. Igaz, csak a második fordulóban, Orbán Viktor hajrájában dőlt el minden, amikor országjárásával meghódította a szavazókat. No, de most? Kiáll egy ember (Botka), akinek sem szellemi, sem lelki affinitása ahhoz, hogy államférfi legyen. Arroganciája, bökdösődő és lenéző attitűdje alapján sajnos inkább lócsiszárnak való, nem politikusnak, és nem olyan karizmatikus embernek, aki képes a felemelkedés reményét megosztani az emberekkel. Olyan dőzsölő és szemet szúró anyagi bőségben él ráadásul, amivel napi szinten nullára írja az MSZP kampány üzeneteit. Létezésének minden mozzanata így szélhámossággá züllik a választók körében. Vicces, mert a közvéleménynek semmi, de semmi köze nem lenne Botka magánügyeihez, anyagi helyzetéhez, dölyfös nyaralgatásaihoz, suhanó luxusautóihoz. De maga kereste magának a pusztulást. Õ akarta, szinte kérte, és adott magának sok-sok pofont. Plebejus kampányt csinált, a reflektorokat magára irányította, a fényben pedig kiderült: A szegedi király most már tényleg mezítelen!

Botka én-kép zavaros tagadhatatlanul. Ezek után már az is kérdés, hogyan tudott ilyen gyenge képességekkel 2002-től folyamatosan önkormányzati választásokat nyerni Szegeden. Valahogy nem illenek össze a mozaikok… Valami bűzlik Botka körül.

Nevetséges, de ugyanakkor vérlázító, hogy ez az ember még polgármester lehet Szegeden, bejárhat hivatalába és emberek sorsát regnálhatja! Legyen végre egységben Szeged. Hajtsuk el Botkát rövid úton a városból, mint muslicát az éhes kutyák az augusztusi dinnyéről!"

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére