Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Varju élő adásban nevettette ki magát az országgal

Horváth K. József

2022.09.11. 12:35

Különös rekordot állított föl Varju László, Gyurcsány egyik fő pártbéli korifeusa. Az ATV Szigorlat című adása utolsó, mintegy öt perces részében az Unióból egyelőre nem megérkező források kapcsán hétszer mondta ki egymás után, hogy Orbán lop. Mintha Fletó buksisimogatása mellett szódíjat is felvehetne érte a DK pénztárában.

 

Példát egyszer sem tudott rá adni, de úgy sózta a rágalommal a nézők agyát, mintha egy fikarcnyi bizonyítéka is lenne rá. Amire persze eddig az egész baloldalnak soha nem volt, pedig egy teljes választási kampányt alapoztak rá. El is bukták, annak rendje és módja szerint.

A dolog egy idő után olyan kínossá vált, hogy már az egyik műsorvezető, Kárász Róbert engedélyt kért a kollégáitól, hogy egy új, hatalmas debreceni beruházással kapcsolatban kérdezze meg Varjut kimondottan azzal a céllal, hogy elterelje a válaszolót az újra és újra előrángatott mantrától. Ez azonban nem sikerült, Varju ugyanis a kérdés hallatán is ott folytatta, ahol abbahagyta. „Ennyi lopás után valami jónak is kell történnie.” – válaszolta. A helyzeten mind a négy szereplő kínosan felnevetett.

Szemecskézzünk picit Varjú válaszaiból:

  1. „Ha Orbán vállalja, hogy nem lop ebből a pénzből vagy nem lopják el, akkor az Európai Unió biztosítja a szükséges forrásokat.”
  2. „Orbán Viktornak be kell fejezni a lopást.”
  3. „Minden megoldást szeretnénk támogatni, hogy Magyarország hozzáférjen ezekhez a forrásokhoz, de előbb a magyar kormánynak bizonyítania kell, hogy képes arra, hogy a lopást meg akarja akadályozni.”

 

Most szó szerint idézünk egy adásrészletet.

Kárász Róbert műsorvezető: Hogy ne csak a lopás legyen minden második szava Varju Lászlónak, felteszek egy kérdést… (És akkor rákérdezett a debreceni nagyberuházásra.) Feltételezem ezt csak elismeri a DK?

Varju László: Ennyi lopás után valami jónak is kell történnie. (Nevet mindenki.)

Kárász Róbert: Striguláznom kellett volna, a mai adásban megdöntötte a rekordot a lopás szó hallatán.

Krug Emília: Kérdezz mást!

Kárász Róbert: Időjárás?

Varju László: Bocsánat, szeretnék a kérdésre válaszolni. Ennyi lopás után valami jónak is kell történni…”

 

Hát így.

Ezt tudja Varjú László és a Magyarországot folyamatosan támadó Demokratikus Koalíció.

Majd amikor egy nappal később az Egyenes beszédben azt kérdezték tőle, hogy mit tenne a DK az általa kritikusnak mondott magyar állapotok rendbehozatalára, akkor némi hezitálás után így válaszolt:

„Nem nekem kell kitalálni azt, amit Orbán elrontott, ahelyett majd én mondjam meg neki?”
– dobta vissza a labdát. Ennek okát Gyurcsány mondta ki. Híres Böszme-beszédében így érvelt:
„Dehogy tudom kiszámolni minden lépésünknek a következményét. Nem tudjuk. Nincsen ennyi kapacitásunk. Ennyi tehetségünk van gyerekek.”

És ezek akarnak kormányozni. Ezek készülnek.

No komment.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére