Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Varju le akarja váltani Orbán Viktort

Horváth K. József

2022.07.07. 17:20

Varju László nem vacakolt. Az ATV-ben kerek perec kimondta, hogy miniszterelnök-csere kell. Méghozzá olyanra kell cserélni Orbán Viktort, aki meg tud állapodni az Európai Unióval.

 

Kedves ember ez a Varju László. Ezt már onnan is lehet tudni, hogy Gyurcsány Ferenc egyik legközelebbi, bizalmi munkatársa, sőt még a békés magyarokra lovasrohammal támadó Fletó kormányában is az volt, mi több, államtitkári stallumot birtokolt. Tudjuk erről a társaságról, hogy sosem akart jót a magyaroknak, hogy az Európai Parlamentben lévő képviselőik révén folyamatosan és intenzíven ássák a nemzet sírját.

Ennek az Európai Egyesült Államok létrehozatalát ezerrel támogató gyurcsányista testtartásnak egy újabb állomása Orbán Viktor nyílt megtámadása, leváltásának követelése, Varju szavaival „lecserélése”.

Annak a miniszterelnöknek az eltávolítást követeli a tévészékház biztonsági őreivel birokra kelő agresszor, akit alig négy hónappal ezelőtt elsöprő többséggel választott meg a magyar nép. Olyan mértékben, amelyhez foghatót az európai demokráciákban is ritkán látott a világ.

 

És akkor Varju azt mondja, hogy Orbánt le kell cserélni. És miért?

Azért, hogy az Európai Unió érvényesíteni tudja birodalmi, a kisebb nemzetállamok elnyomásához vezető politikáját. Az Európai Unió azért nem tud mindenben megállapodni konszenzussal saját szájíze szerint, mert Orbán Viktor a magyar érdekek védelmében gyakorolja a Lisszaboni szerződés által hazánknak, mint minden uniós tagállamnak biztosított jogait.

Ki kell mondani, amíg Orbán jót akar a magyaroknak, addig Varju és a gyurcsányista baloldal rosszat. Ezért adnak ilyen, a magyarokat félrevezető nyilatkozatokat, hogy a nézők háborodjanak fel és elégedetlenségükkel, s lázításuk következményeként remélt tiltakozásukkal menjenek szembe Orbánnal, gyengítsék a helyzetét, hogy esetleges elmozdításával elérjék a magyar érdekek erőtlen képviseltét. Végső soron hazánk letérdepelését az Európai Unió korifeusai előtt. A mosás helyett a ruhákat szellőztetéssel tisztítani akaró Timmermansok vagy a uniós vétójog sima eltörlését szorgalmazó Verhofstadtok előtt.

 

Az egyik baloldali párthoz közel álló szakértő meglehetősen kritikusan fogalmazott a baloldali politikusok szürkeállományának deficitjéről. Mint mondta, valaki kitalálta, hogy a miniszterelnök személyes szidalmazása, az Európai Unió dicsérete, meg egyéb, kisebb jelentőségű témák megpendítése kimerítik az ellenzéki politizálás tárgyát.

Varju László ezért is lehet király tehát a baloldalon, mert ugye nemcsak birkózik a tévészékház padozatán, hanem – mint az ATV-ben – most egy csapásra két legyet is ütött. Orbán leváltást követelte és az Uniót dicsérte.

 

Lehet azonban, hogy nemcsak a szellemi képességek hiánya vezet az egyszerű kommunikációhoz, hanem valami fentebbről érkező ukáz is ebbe az irányba tolja a biciklit. Valahol ott, ahol azt a nyilvánvaló ostobaságot írják ki provokációs céllal a Facebookjuk kezdőlapjára, hogy Magyarország kormánya törvénytelen.

Erre abból is lehet következtetni, hogy ugyanabban az ATV-s műsorban Róna Péter – ellenzékhez bekötött közgazdász, a gyurcsányisták köztársasági elnökjelöltje – szintén megszólalt, és mit ad Isten, ő is Orbán Viktor leváltását szorgalmazta és az Európai Uniót magasztalta. A gazdasági helyzet javítását célzó intézkedésekről szólva kijelentette:
„Azonnal meg kell állapodni az Európai Unióval, hogy ezek a pénzek jöjjenek. (…) Én azt látom, hogy ők [EU-szakértők – a szerző] nem látnak semmi olyan irányt, hogy Orbán Viktor irányt akarna változtatni. Ha nem változtat irányt, akkor nem jön a pénz.”
Mai hír: a kormány elfogadta az Unió javaslatait, Varju, Róna tehát árnyékra vetődött...

 

És a kör bezárult.

Ha nem sikerül demokratikus választásokon legyőzni a miniszterelnököt, akkor megpróbálják aljas áskálódással, hergeléssel, lázítással elérni céljukat. Mindenképpen azért, hogy rosszabb legyen Magyarországnak, a magyaroknak. Bárhonnan is közelítünk a gyűlölködő magatartás forrásához, az eredmény ugyanaz: ha a baloldalon múlik, akkor a magyarok ráfizetnek.

Gyurcsányék még háborús viszonyok között is képesek uniózni, noha látják, hogy a Lajtán túl a rossz uniós döntések miatt csökken az életszínvonal, hogy a drasztikusabb jövő évi kilátásokról ne is beszéljünk.

Szerencsére Orbán Viktor és a magyarok látják az érdekeiket és tudják a helyes választ.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére