Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vasvári Vivien a nap hőse

888.hu

2019.06.20. 17:17

Az egykori válogatott síkfutó egy insta-sztoriban számolt be arról, hogy egy minapi buliban migránsok zaklatták. Az ex-modell nem hagyta magát, elmondása szerint azért ment ki a bokája, mert kénytelen volt dulakodni a zaklatókkal. Ez nem tetszett pár liberális kommentelőnek, ezért az Instagrammon rontottak rá a kétgyermekes anyukára. Bár nem rajongunk az Insta-celebekért, de el kell ismernünk, hogy Vasvári Vivien karakánul kiállt álláspontja mellett.

„Két órát aludtam, kiment a bokám” – kezdte insta-sztoriját az ex-modell, aki később követői kérdésekre válaszolva elmesélte, hogy migránsok zaklatták egy szórakozóhelyen, a kellemetlen helyzet végül dulakodásba torkollt.

Írtatok, hogy mi történt a lábammal, egy migráns emberkével összeverekedtem tegnap. Aztán kiment a bokám. Ez van, nagyon fel van dagadva, nagyon fáj, olyan, mintha egy szalag el lenne szakadva. Nem tudom, hogy ezek az emberkék mit gondolnak magukról, hogy idejönnek, azt ők szarják a spanyol viaszt, de egyszerűen undorító volt.„

Fotó: Facebook

Jöttek ránk a buliban, próbáltak fogdosni, mit képzelnek ezek magukról, most őszintén, menjenek vissza oda, ahonnan jöttek.”

- részletezte felindultan a szerda este történteket a Baballino gyermekwebáruház tulajdonosa.

Persze egyből megérkeztek a poszt alá a nyekergő, bevándorláspárti kommentelők, akik azzal támadták Vasvárit, hogy miért „migránsozik”. Vasvári karakánul kezelte a helyzetet, és a következőképp válaszolt az őt ért vádakra:

Ez a sok süket duma, hogy én miért migránsozok le itt embereket, figyeljetek már, foglalkozzatok a saját dolgotokkal, jó? Aztán hadd mondjak olyan véleményt, amilyent én akarok, jó?

Bár nem éppen magasröptű, de tökéletes választ adott ezzel a modell az áldozathibáztató kommentelőknek. Ezért a mai „szólásszabadság hőse díj” mindenképpen Vasvári Viviennek jár.

Update: Vivien sajnos azóta eltávolította a vitatott insta-sztorikat, ilyen sajnos a celebélet. Innen üzenjük Viviennek: nem szabad megijedni pár liberális kommentelőtől! A véleménynyilvánítás szabadságáért pedig mindig ki kell állni!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére