Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zabszempolitikusok – tele gatyában

Horváth K. József

2021.08.30. 14:00

A Stop Gyurcsány, Stop Karácsony néven szerdán induló petíció, amelyet az ország számos pontján alá lehet majd írni, szíven ütötte az érintetteket.

 

Az erőszak hazai atyamestere, Gyurcsány Ferenc, aki már érzi a 2022-es újabb csúfos bukásának előszelét, megint belecsapott a fenyegetőzés nullás lisztjébe. Korábban földönfutóvá tétellel fenyegette meg Vidnyánszky Attilát és társait, nem olyan régen pedig a kormányra utalva egyenesen azt mondta, hogy „börtön lesz ebből, fiúk és lányok”. Egyik legutóbbi Facebook-posztjában viszont teljesen alaptalanul – nem mellesleg a háttérben törvényellenes alkotmánypuccsra készülődve – a kormány soraiban lévő köztörvényes bűnözőkről beszélt, s leszögezte, hogy „szakembereink készítik annak a politikai, közbiztonsági és jogi forgatókönyvét, ha nem békés lenne a hatalomváltás”.

És ez a zabszempolitika folytatódott az oldalborda Dobrev Klára előválasztási kampánynyitóján, amikor a vörös ruhában megjelent – Niedermüller Péter szavaival – rémisztő képződmény magából kikelve úgy beszélt a jelenlegi kormánykoalícióról, hogy ez „tényleg eszement banda”.

Aztán jött Karácsony Gergely, aki kéz a kézben reszketve Gyurcsánnyal azt bírta posztolni, hogy „félnek a fideszes fiúk”. Vajh mitől?

Nem tudom, honnan ez a mérhetetlen önbizalom, miért ennyire biztosak a győzelmükben, amikor egyetlen közvélemény-kutatás sincs, még a baloldalhoz közeli, baráti intézetek részéről sem, amelynél a biztos pártválasztók körében a szivárványkoalícióval szemben ne vezetne a Fidesz 4-7 százalékkal. Hacsak – jó liberálishoz méltón, baromi demokratikusan – nem akarják az emberekből például állásvesztés belengetésével kikényszeríteni, hogy kire szavazzanak. Ellenkező esetben jöhetnek azok a forgatókönyvek, amelyeket Gyurcsány „szakemberei” már javában szövegeznek?

Talán ezért is döbbentek meg a Kocsis Máté által bejelentett Stop Gyurcsány, Stop Karácsony petíciógyűjtésen. A kis hazudós Karácsony például értetlenkedve tárja szét a kezét, amikor azt mondja, hogy lehet ellenzékellenes kampányt indítani? Gyurcsány embere csak arra nem gondol, hogy éppen ő, Budapest rossz főpolgármestere nincs ellenzékben. Éppen az ő kétéves szégyenletes teljesítménye mutatja meg azt – mint cseppben a tenger –, mi lenne, ha ne adj’ Isten újból kormányrúdhoz kerülne a baloldal. Akkor már nemcsak a budapestiek fölött zengene az ég, de cudar világ jönne az ország valamennyi lakosára. Az teljesen mindegy, hogy Karácsony Gergely vagy Dobrev Klára viselné a miniszterelnöki stallumot, úgyis Gyurcsány dirigálna.

S amikor ő fújja a passzátszelet, akkor tudjuk, mi történik az országban.

Ezért fontos lehetőleg már most megállítani Gyurcsányt és Karácsonyt.

Emlékezhetünk, Gyurcsány idején emelték háromszorosára a gáz árát, és kétszeresére az áramét, miközben a kampányban farizeus módon letették a nagy esküt, hogy ilyen nem lesz. Megemelték az adókat, meghamisították a költségvetési számokat, hogy csalással, a valós adatok eltitkolásával vezessék félre a választókat, így nyerve meg a választást. Az egészségügy mai hangos védelmezői akkor megszüntettek 16 ezer aktív kórházi ágyat, elbocsátottak 6000 egészségügyi dolgozót, s a kórházbezárások mellett kivontak 600 milliárd forintot az egészségügyből. Rossz gazdálkodásuk miatt az unió már kormányzásuk második évében túlzottdeficit-eljárás alá vonta hazánkat. A gyermekes családokat úgy „segítették”, hogy felszámolták az otthonteremtési és családtámogatásokat. Az általuk szétrabolt országot az IMF hiteléből finanszírozták.

Tudják, hogy a magyarok ezzel tisztában vannak. Ezért van tele a gatya, félnek, hogy megint megbuktatják őket a választásokon. Félnek, ezért fenyegetőznek, hogy erőt mímeljenek, hátha legalább ez a durváskodás vonzó lesz a voksolóknál. Azért mutogatnak, hogy fél a kormánypárt, mert a baloldal mindig azt csinálja, amivel a másik oldalt vádolja.

Orbán Viktornak egyébiránt nincs mitől félnie. Amikor 2002 után a baloldal került hatalomra, számonkérés címszó alatt úgy kiforgatták Orbán zsebeit, hogy azt jobban már nem is lehetett, s mégsem találtak semmit. Most is ezt történne, ha hatalomra kerülnének. De megint pofára esnének.

Ám a magyaroknak van humorérzékük, s a választáson megkímélik a zabszempolitikusokat a kormányzás felelősségétől.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére