Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 10 emeletnyit vízi csúszdázhatsz a világ legnagyobb óceánjáróján

888.hu

2016.05.14. 10:28

Féktelen luxus, giccs és sznobság ural mindent ezen a hajón

A héten készült el a Harmony of the Seas nevű óceánjáró, melyet a világ egyik legnagyobb utazási irodája, a Royal Caribbean Cruises rendelt meg az STX France hajógyártól. A monstrumot 2013-ban kezdték el és összesen 10 millió munkaórába telt megépíteni, a végösszeg pedig egymilliárd eurónál állt meg.

A leendő utazóközönségnek bőven lesz helye elférni, a 120 ezer tonnás monstrum 16 emelet magas, 362 méter hosszú és 66 méter széles. A 2100 fős személyzet mellett 6360 utas fér el hivatalosan.

A szórakozni vágyóknak biztosítottak elég programot: a hajón van drótkötélpálya, kosárlabdapálya, kaszinó, egy 1400 fő befogadására alkalmas színház, számtalan medence és csúszdapark is. A tehetősebbek a 16. emeltről indulhatnak, és a hatodikon csobbanhatnak.

A hajó építését az alábbi time-lapse videón tekintheti meg:

Ha minden a terv szerint halad, az óceánjáró vasárnap teszi meg első útját, mely a francia kikötőtől az angliai Southamptonig tart.

Első turistákkal teli útján május 22-én indul Barcelonába, majd onnan egyhetes földközi-tengeri körutakkal szórakoztatja utasait, majd ősztől a karib-térségben teljesít szolgálatot.

(El País)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére