Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Budapesten rendezik meg a világ legtitkosabb vacsoráját

Tóth Dalma

2016.08.22. 11:08

Idén Budapesten rendezik meg a világ legtitkosabb vacsoráját a Diner en Blanc-ot, ahol csak fehérben lehet megjelenni.

A kezdeményezés 30 évvel ezelőtt indult útjára. Az ötlet Francois Pasquier fejéből pattant ki, és egy maréknyi barátjával indította útjára a kezdeményezést.

A piknik ismertsége az évek során folyamatosan nőtt. A kezdeményezés 2013-ban ünnepelte 25 éves évfordulóját, amelynek alkalmából 15 000 hófehérbe öltözött párizsi gyűlt össze a Trocadero kertben, az Eiffel-torony közvetlen szomszédságában.

A világ nagyvárosaiban többek között Párizsban, New Yorkban, Sydney-ben, Tokióban, Londonban, Los Angelesben, Kigaliban, Haitin, Chicagoban, Philadelphiában, Melbourne-ben, Johannesburgban, Szingapúrban, Torontóban, Vancouverben és Montrealban már jól ismerik a Le Diner en Blanc-t.

Idén az elegáns, ünnepi hangulatú eseménynek a budapestiek is a részesei lehetnek. A piknik Budapest egy titkos közterületi helyszínén kerül megrendezésre.

A pontos helyszínt az utolsó pillanatban fedik fel a türelmes vendégek előtt, akik tetőtől talpig fehérbe öltözve, az illemet, eleganciát és etikettet a legkomolyabban véve gyűlnek össze a titkos helyszínen megtartott, „très chic” közösségi piknikre.

A rendezvényre három lépéses regisztrációval lehet bekerülni. Az első 2 kör zárt, a 3. körben pedig már bárki regisztrálhat a weboldalon. A regisztrációért fizetni kell, annak ellenére, hogy az egész önköltséges alapon működik, mindenki viszi magával az ételt és az evőeszközöket is. A regisztrációs díjat a montreali anyacég, a Diner En Blanc International határozza meg. A regisztrációs díj tartalmazza a technikai, infrastrukturális és területfoglalási költségeket.

A kezdeményezés egyetlen célja, egy kiváló társaságban elfogyasztott gourmet vacsora, Budapest egyik legszebb helyszínén, a város szívében.

(Facebook)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére