Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ennyit a globális felmelegedésrõl: kedd hajnalra -13, - 20 Celsius-fokos hideg várható

Vincze Viktor Attila

2017.01.09. 20:06

Ismét rendkívül hideg éjszakai és hajnali hõmérséklet várható Magyarországon - hívta fel hétfõ este a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. Öt nyugati megye kivételével keddre az egész országra elsõ- és másodfokú figyelmeztetést adott ki az OMSZ.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint  hétfő estére országszerte gyengül a szél, az éjszakai órákig ugyanakkor egy visszahajló okklúziós front hatására több helyen kisebb havazás is kialakulhat, friss hóréteget létrehozva. 

 

Ugyanakkor az várható, hogy hajnalig folytatódik a hőmérséklet csökkenése, mivel a délkelet felől tovább csökkenő felhőzet  minden feltételt adottá tesz a  a szibériai eredetű hideg légtömegben a rendkívül erős éjszakai lehűléshez.

 

Kedd hajnalban a hőmérséklet általában -13 és -20 fok között várható, Nyugat-Dunántúlon a felhős tájakon lehet néhány fokkal mérsékeltebb a lehűlés, a hidegre érzékeny, hótakaróval borított, tartósabban derült vidékeken – legnagyobb eséllyel a Duna-Tisza közén és az Északi-középhegység nyugati völgyeiben – ugyanakkor -23, -25 fokra is számítani lehet – olvasható az OMSZ Facebook-oldalán. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére