Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kutyavilág: ezek az állatok jobban élnek nálad

888.hu

2016.02.21. 14:16

Már evidenciának számít a macskák és cuki kiskutyák által uralt interneten, a házi kedvencek kényeztetése. A kisállattartás világának is megvannak a maga celebritásai. Az Instagram hemzseg a kutyákat vagy macskákat cuki ruhába, giccses öltözékekbe burkoló gagyi képektõl. Most leleplezzük a webkettõ eddig elhallgatott titkait. Jöjjenek a milliárdos kutyák, macskák, sünök.

Az Instagram leghíresebb állatai rózsaszín kasmírpulóverben, napszemüvegben vagy éppen meleg pulcsiban pózolnak. Chloe, több mint 115 ezer követővel már némi reklámbevételre is szert tesz. A Facebook-vezér, Mark Zuckerberg fehér pulijának nagyobb a rajongótábora, mint a Forbes magazinnak. Egy idióta macskás videóra többen kíváncsiak, mint a CNN, a Fox News és a The New York Times YouTube-csatornájára együttvéve. A BBC, az MSNBC vagy a Forbes sem tud versenyezni az uborkától beijedő macsekek hatalmával. 

 

with uncle @thedogist

Chloe The Mini Frenchie (NYC) (@chloetheminifrenchie) által közzétett fénykép,

 
 

 

Az alábbi összeállításban pár olyan házi kedvenc mutatkozik be, akik a magyar társadalom 90 százalékánál jobban élnek, és eddig egy dollárnyi GDP-t sem termeltek, ám százezrek követik őket a közösségi csatornákon. 

 

She's so fancy! #babyraccoon #spoilt #fancy #homemade #guava #treats #teatime #raccoon #rescue #islandgirl #homegrown #jam #love #babygirl #love

Pumpkin The Raccoon (@pumpkintheraccoon) által közzétett fénykép,  

 

A macskák, kutyák, teknősök, sünök által uralt közösségi médiában Selena Gomeznek is jutott egy kis szelet.

 

She's so fancy! #babyraccoon #spoilt #fancy #homemade #guava #treats #teatime #raccoon #rescue #islandgirl #homegrown #jam #love #babygirl #love

Pumpkin The Raccoon (@pumpkintheraccoon) által közzétett fénykép,

 

 

2014-ben csak a Youtube videómegosztóra átlagosan 2 millió macskásvideó került fel, és minden macskásvideóra átlagosan 12 000 néző jut. 

Az internet leghíresebb macskája Grumpy Cat 2014-ben 64 millió dollárt, (17 756 160 000 forintot) keresett. 

 

(qz.com) 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére