Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha ezt a csomagot választod, akkor májustól sokkal olcsóbb lehet az internetezés

Nagy Gábor

2017.03.21. 09:26

Májusban megjelenik az internetszolgáltatók kínálatában a Digitális jólét alapcsomag, ami a piaci díjcsomagoknál legalább 15 százalékkal kedvezõbb áron lesz elérhetõ.

A Digitális jólét program titkársága úgy tájékoztatta a Világgazdaságot, hogy miután befejeződtek a tárgyalások a szolgáltatokkal: várhatóan májusban jelenik meg a szolgáltatóknál a Digitális jólét alapcsomag (DJA), vagyis a legkedvezőbb árú internetcsomag.

A DJA-t választók széles körben használhatják az internet előnyeit – mindezt a piaci árnál 15 százalékkal kedvezőbb áron. Azt még nem lehet tudni, mennyibe fog pontosan kerülni az új alapcsomag, de várhatóan néhány száz, akár ötszáz forintos kedvezményt biztosít a jelenlegi árakhoz képest.

A Digitális jólét alapcsomag bevezetésének az a célja, hogy mindazok, akik ezidáig a túl magas árak miatt nem tudtak előfizetni a szolgáltatásra, egy minden eddiginél alacsonyabb fogyasztói árú internet-előfizetést érhessenek el.

A kedvezményes alapcsomagot azok a természetes személyek vehetik majd igénybe legfeljebb két évig, akiknek az elektronikus hírközlési szolgáltatóval kötendő előfizetői szerződés aláírását megelőző évben nem volt internet-előfizetésük.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére