Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hatalmas siker: magyarok a Forbes magazin listáján

Nagy Gábor

2016.01.19. 17:18

S. Takács András, az On the Spot magyar dokumentumfilm-sorozat rendezõ-producere és Lám István, a Tresorit vezérigazgatója szerepel a listán.

Az amerikai Forbes magazin minden évben közzé tesz egy listát, amelyen a legsikeresebb 30 év alatti fiatal tehetségeket gyűjtik össze. Most először azonban egy olyan felsorolást is a nyilvánosságra hoztak, amelyen a sikeres európai fiatalokat gyűjtötték össze, akikre érdemes lesz odafigyelni a közeljövőben.

A listán van többek között Adele, brit énekesnő, Novak Djokovics, szerb teniszező, Sebastian Vettel, világbajnok Forma 1-es pilóta és a Nobel-békedíjas emberi jogi aktivista, Malala Juszufzai is.

A felsorolásban két magyar név is szerepel: Lám István, az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar startup, a Tresorit vezérigazgatója, aki a technológia kategóriában végzett a legjobb 30 között; valamint S. Takács András, az On The Spot című dokumentumfilm-sorozat rendező-producere, média kategóriában.

S. Takács András feleségével, Cseke Eszterrel hét éve járja a világot stáb nélkül két kis kamerájukkal. Munkájukért Monte-Carlóban Arany Nimfát vehettek át. Chicagóban Arany- és Ezüst Plakettet, Magyarországon pedig Prima Primissima és Pulitzer-emlékdíjat kaptak.

(Forbes, MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére