Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
 

Lego kedvelõk figyelem! Itt egy remek lehetõség!

Tóth Dalma

2016.11.24. 19:46

A BKK legújabb pályázatában a fõváros közösségi közlekedési eszközeit kell elkészíteni legóból. A versenyben életkor szerint két kategóriában lehet indulni. Fantasztikus nyereményeknek várják a résztvevõket.

A pályázaton csak olyan épített járművekkel, és azokról készített fényképekkel lehet részt venni, amelyek a fővárosban közlekedő közlekedési eszközök valósághű másai, és amelyek egyedüli és kizárólagos készítője maga a pályázó - írja a BKK.hu.

Egy pályázó maximum 3 darab általa épített eszköz fényképével nevezhet, egy járműről minimum egy, maximum 5 darab képet küldhet be az [email protected] email-címre 2016. november 21. és december 5. között.

A beküldött pályaműveket zsűri bírálja el december 12-éig, az 1–12 éves korosztályban az első helyezett 1 darab építőkocka-ajándékcsomagot, a második helyezett 1 darab plüssvillamost, a harmadik helyezett 1 darab BKK-s ajándékcsomagot nyer.

A 12 éven felüliek korosztályában az első helyezett 1 darab CAF-makettet, a második helyezett 1 darab PLÜSSVILLAMOST, a harmadik helyezett 1 darab BKK-s ajándékcsomagot nyer.

A pályázatról a BKK honlapján lehet olvasni, minden további információ pedig az [email protected] e-mail-címen kérhető.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére