Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szex rulett: a világ egyik legaberráltabb társasjátéka

Tóth Dalma

2016.05.17. 20:58

Az orosz rulett után szabadon itt a szerb szex rulett.

Egy új szexőrület hódít. Az emberek olyan „szex ruletten” vesznek részt, ahol az egyik személy HIV fertőzött, de senki sem tudja, hogy ki az.

A barcelonai orvosok megerősítették, hogy tényleg léteznek ilyen események. A résztvevők legtöbbször meleg férfiak. A furcsa parti Szerbiából indult hódító útjára. Akik már részt vettek ilyen eseményen, úgy gondolják, hogy az izgalom abból fakad, hogy esetleg te is megfertőződhetsz, miután védekezés nélkül szexeltél.

Dr. Josep Mallolas barcelonai orvos szerint ez az új trend azt bizonyítja, hogy az emberek teljesen elbagatellizálják a HIV fertőzés jelentette veszélyt.

Van minden: szex rulett partik és olyan szex partik is, ahol csak akkor vehetsz részt, ha HIV pozitív vagy.”

– mondta Dr. Josep Mallolas.

Sokan úgy ismerik ezeket az összejöveteleket, mint a kék partik, mert a résztvevők, hogy csökkentsék a megfertőződés kockázatát kék színű vírusellenes gyógyszert vesznek be. Egy szerb sztriptíztáncos Tijana szerint, a gazdag szerbek között alakult ki az új őrület, emiatt szerb szex rulettnek is nevezik az orosz rulett után.

Az emberek maszkokat viselnek egy ilyen partin és az egyik közülük HIV fertőzött.”

– mondta Tijana.

A gazdagok úgy látszik, már nagyon nem tudnak mit kezdeni magukkal, ezért őrültebbnél őrültebb hóbortokat találnak ki, és sajnos sokszor követőkre is lelnek. 

(Cosmopolitan)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére