Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vigyázat, ónos esõ!

Kékes Viki

2016.12.25. 08:55

Pest megye több járására narancssárga riasztást adott ki az ónos esõ veszélye miatt a meteorológiai szolgálat.

Pest megyében több útszakasz is csúszóssá vált. Nehezen járhatóak az utak például Monoron és térségében, valamint Gyál és Budakeszi térségében. Emellett Budapest több kerületéből — köztük: a II., III., IV., VI., IX., X., a XI., XII., XIII a XX. és XXII. kerületből — is jelezték, hogy jegesek az utak. A rendőrség az autósokat kéri, hogy vezessenek fokozott óvatossággal és körültekintéssel.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint a nap folyamán az egész országban várható ónos eső: emiatt a fővárosban és Pest megyében másodfokú, az ország többi területén elsőfokú figyelmeztetés van érvényben. Vasárnap éjfélig, hétfő kora hajnalig szórványosan várható eső, zápor, csak a keleti, északkeleti területeken fordulhat elő havazás.

Napközben nagyobb eséllyel délnyugaton, majd az esti óráktól az északkeleti megyékben — elsősorban Borsod, Szabolcs megye — további ónos esőre lehet számítani. Az előrejelzés szerint a középső területeken erős, a hegyekben akár viharos széllökések is lehetnek. Napközben általában 3-8 Celsius-fokig melegszik a levegő. Hétfőn már rövidebb időre a nap is kisüthet.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére