Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A klímahiszti harcosai 120 tonna szemetet hagytak maguk után Londonban

888.hu

2021.08.31. 12:20

A klímaváltozás ellen küzdő Extinction Rebellion szervezet mindenkit a bolygó védelmére buzdít, de a saját tüntetése után sem szedi össze a szemetet.

 

A londoni Telegraph tudomása szerint a 2018-as tüntetések alkalmával

az Extinction Rebellion körülbelül 120 tonna szemetet termelt, amelynek eltakarítása 50 ezer fontba fájt a városnak

– írta meg a Summit News.

Elvben ezeknek a tüntetéseknek az lenne a céljük, hogy a Westminster és London Cityben élő gazdagok ellen tüntessenek, és kiálljanak a bolygó védelméért, de a gyakorlatban sokkal inkább arról van szó, hogy

a szegényebb embereknek okoznak gondot, hiszen az Extinction Rebellion által kiválasztott negyedekben nagyon sok szociális bérlakás található.

Mivel ezeket a tüntetéseket nyáron tartják, amikor a gazdagok elmennek nyaralni, a többi polgár élvezheti a klímaváltozás miatt hisztiző tömeget.

Természetesen a szervezők azt állítják, hogy a kéthetes tüntetéssorozat nem jelentett pluszterhelést a városnak, és az az ötvenezer font sem pluszköltség az adófizetőknek. Ezzel szemben a westminsteri városi tanács korábbi elnöke szerint

a helyi vállalkozások megzavarása, a mérhetetlen mennyiségű szemét és az Extinction Rebellion üzenetei elég komoly problémákat okoztak és pluszköltségeket jelentettek a városnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére