Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gendersemleges pingvint nevel egy londoni akvárium

Sümeghi Lóránt

2019.09.11. 11:18

A tudománnyal teljes mértékben szembemenve, így a biológiai törvényszerűségeket is figyelmen kívül hagyva, a londoni SEA LIFE akvárium egy gendersemleges pingvinfiókát kezdett el nevelni.

Az LMBTQXYZ-közösség örömködve számolt be arról a hírről, miszerint egy pingvinfiókának megadatik majd az a luxus, hogy csak akkor kell eldöntenie a nemét, ha felnő, mert a gondozói nem fogják rákényszeríteni a veleszületett reprodukciós szerve által előírt viselkedésmintázatot. Hogy ez pontosan mit jelent, nem tudni: hagyják majd, hogy a hímnemű pingvincsemete a matchboxok helyett pingvinbabákkal játsszon, vagy épp fordítva?

Fotó: AFP

Mindenesetre az indoklás szerint azért van szükség egy nemsemleges pingvinre, hogy az akváriumba látogatók megtapasztalhassák az állat valódi személyiségét anélkül, hogy befolyással lenne rájuk, hogy az hím vagy nőstény. Janice Turner, a The Times publicistája az eset kapcsán elmondta:

persze hogy egy pingvinnek nincs genderalapú identitása, hiszen ő csak egy rohadt pingvin! Az állatnak biológiai neme van, ebből adódik, hogy csak az egyik tud tojást rakni!

S a hírek szerint keltetni is, mert a homoszexuális lobbi nagy szomorúságára kiderült, hogy a „meleg pingvinpárként” ünnepelt berlini pingvinek hiába kaptak nemrég egy tojást, az nem kelt ki.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére