Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal naiv emberszemlélete

888.hu

2016.11.04. 16:58

A baloldalon úgy képzelik, hogy aki a szenvedés elõl menekül, az csak jó ember lehet. Az olasz és a magyar rendõröket is bántalmazással vádolták meg a migránsok vallomásai alapján, egyetlen objektív bizonyíték nélkül. Ez a naiv, szentimentális emberszemlélet akadályozza meg, hogy reálisan lássuk a migráció kérdését, felmérve annak veszélyeit és lehetõségeit.

A migráció már jó néhány kihívás elé állította az EU jogrendszerét. Az egyik – immár komédiába hajló–, hogy a migránsok kiskorúnak vallják magukat, hogy jobb elbánásban részesüljenek. Az EU bürokratái szemrebbenés nélkül veszik be a húszas éveik közepén járó migránsoktól azt a mesét, hogy kiskorúak. Õket aztán soron kívül családoknál helyezik el, akiket sokkolnak a tini migrik felnőtt szokásai. Egy angliai eset már bejárta a világsajtót, amiben a migráns naiv hülyéknek nevezte a keresztényeket, amiért ilyen könnyű átverni őket. Az EU jogrendje és tegyük hozzá a migránsokkal kapcsolatos naiv hozzáállása, nem tud mit kezdeni ezzel a típusú csalással. A kor megállapítására nincs tökéletesen objektív módszer, amit egy európai bíróság elfogadna. Így a migránsok könnyedén használják ki az ő szempontjukból hülyeségnek látszó gyengeségünket.

A migránsok manipulatív képességeiknek sokszor tanújelét adták. A röszkei ostromról készült videón jól látható, amint egy lány szándékosan lefújatja magát gázspray-vel, hogy aztán az egész világsajtót bejárt fotó készüljön róla. Egy másik ilyen lelepleződött ügyből botrány is lett Ausztriában, ahol a bicskei esetet – amikor a migráns sínek közé lökte családját – úgy mutatták be, mintha a rendőrök tették volna ezt. A rendőri brutalitásról a szerencsének köszönhetően kiderült, hogy valójában segítség volt.

Személyesen láttam, hogy a Keletinél a migráns a gyerekét letérdeltette a „we want to go to Germany” tábla mögé, hogy nemzetközi fotósok szívszorítóbb képeket tudjanak készíteni. Meg kell említeni azt is, hogy sok háborús területeken készült fotót is manipulatívnak tartanak, amik a fotós hírnevén kívül a nemzetközi baloldali propagandát is szolgálják.

A leglátványosabb migráns manipuláció persze a mindenki szír lett ügy. Amikor Merkel szerencsétlen meghívója után az összes migráns szírnek vallotta magát, lehetetlen feladat elé állítva a német rendőröket, akik annak idején sokat panaszkodtak erről.

A migránsokkal foglalkozó rendőrök helyzete általában is rendkívül nehéz, amit saját magam is megtapasztaltam. Amikor a röszkei ideglenes állomáson a migránsok ki akartak törni, a magyar rendőröknek ki volt adva, hogy semmilyen módon nem használhatnak erőszakot, még ha inzultus is éri őket. A migránsok durván lökdösték, vizes palackokkal dobálták őket, de ők semmit nem tehettek, ami számomra ott a helyszínen sokkoló volt. Ennek a töredékéért egy tüntetésen erőszakot alkalmaznának a rendőrök saját polgáraikkal szemben.

A rendőrök egyik legfőbb feladata a migránsok egymástól való megvédése. Õk sokkal több erőszakos cselekményt követnek el bizonyítottan egymás ellen, mint bárki ellenük. Gyilkosságok, folyamatos verekedések, nemi erőszakok. Valószínűleg több rendőr sérült már meg ezekben az esetekben, mint a migráció kapcsán bármi másban. Azonban ezek alól az esetek alól is felmenti a baloldal a migránsokat. Az természetes, hogy ők verik, ölik, erőszakolják egymást, mert ez a sokk és a hosszú szenvedés miatt normális.

A baloldal hülyesége addig megy, hogy még a nemi erőszakot is megbocsátóan kezelik a migrik részéről. A svéd nemi erőszak statisztikákat, vagy az elharapódzó nemi erőszakot a kultúrák különbözőségével, a hosszú, magányos, nő nélküli szenvedéssel indokolják, legalább részben felmentve az elkövetőket. A kisfiút megerőszakoló migránst csak a helyzet félreértésével mentegetik. Az ablakon gyerekeit kihajító szülőt, szintén a kétségbeesés hajtja csupán erre.

Az európai baloldal érthetetlen, bárgyú naivitással szemléli a migránsokat. Azt szeretnék, ha egy torz szemüvegen keresztül látná őket a világ. A doktrína szerint, aki szenvedés elől menekül, vagy szenvedésen ment keresztül, az csak jó ember lehet, az mindig igazat mond, az nem manipulatív, az őszinte, annak el kell hinni állításait. Nem szabad megkérdőjelezni, vagy ellenőrizni, hogy igazat mondanak-e, mert az szenvedésük megsértése lenne. Ha pedig esetleg ennek az ellenkezője derülne ki, akkor azt megbocsájthatóvá teszi a menekülés sokkja. Szentimentális bugyuta emberszemlélet, ami tökéletesen illeszkedik a baloldal világképébe. Ez a szemlélet tette lehetővé, hogy az ellenőrzések hiánya miatt terroristák jussanak be a kontinensre ellenőrizetlenül és emberek haljanak meg ennek következtében.

A baloldal egészen más szemüvegen keresztül néz az európaiakra. Véleményem szerint minden európai ország, még azok is, amelyek ma már elutasítják a migrációt, emberfeletti erőfeszítéseket tettek az elmúlt másfél évben, hogy megoldják ez ide áramló százezrek gondjait, megfeleljenek a humánum minimumának, megvédjék a fennálló törvényes rendet, finanszírozzák ennek költségeit és nem utolsó sorban megvédjék saját polgáraikat a káosztól, amit keletkezett. Ezek bonyolult feladatok, mégsem tanúsít megértést a baloldal kommunikációs gépezete. Országok, személyek és szervezetek aljas támadásokat szenvednek el ezektől a baloldali köröktől. Az egyik legfájóbb, hogy támadják azokat a rendőröket, akik a határokon és egyéb helyeken, nagyon nehéz körülmények, folyamatos zaklatások között kell dolgozzanak. Õk nem hibázhatnak, nem veszíthetik el a türelmüket, mert akkor embertelenné válnak ezen baloldali körök szerint, míg a migránsok bármit megtehetnek. Hazudhatnak, csalhatnak, átverhetnek, akkor is csak szenvedő alanyai a helyzetnek. A migránsok egy része pedig visszaél ezzel a naivitással és még több sajnálat és segítőkészség megszerzésére használja. Ha az Amnesty aktivistája azt akarja hallani, hogy a rendőrök bántják őket, akkor azt mondják nekik, ha arról akarnak hallani, hogy mindenüket otthon kellett hagyni, mert odaveszett, akkor azt, ha szírnek kell lenni, akkor szírré válnak, ha kiskorúvá, akkor azzá.

Sok bajtól kímélné meg magát Európa, ha megértené, hogy a migráns is ember, vannak közöttük rosszak és jók. Szavaikat pont azzal a kétkedéssel kell hallgatni, mint bármely más emberét, sztorijaikat ellenőrizni kell. Egy migráns szava és egy rendőr szava pont ugyanannyit ér a törvény előtt. Ha száz migráns állítja, hogy a rendőrök verik őket, de egy sem szolgál bizonyítékkal, akkor az a törvény előtt nem állja meg a helyét.

Felejtsük el a baloldali naivitást, mert veszélyes és hátráltatja a helyzet megoldását. Ráadásul mélyen igazságtalan azokkal szemben, akik a végeken teljesítenek szolgálatot, akik segítenek saját polgáraik biztonságának megvédésében, és segítenek a migránsoknak megvédeni őket egymástól.

Természetesen ki kell vizsgálni, ha valami valóban törvénytelen és embertelen történik, de a migránsok szavaira alapozott, bizonyíték nélküli ügyekkel nem kell zsarolni a társadalmat és főleg nem a rendőröket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére