Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A csodafegyver - egy Csongrád megyei jobbikos titkos naplója

888.hu

2017.08.15. 12:28

Naplómat egyelõre nem a nyilvánosságnak szánom. Meghagyom, hogy a kéziratok nem adhatóak ki még legalább 88 évig. Addig csak örököseim, azok hiányában pedig Ásotthalom nagyközség polgármestere olvashatja a feljegyzéseket.

Szeptember 1.

Elkezdődött! A cicák megérkeztek Pestről. Cirmosak, feketék, perzsák. Utóbbiakat még az iráni Forradalmi Gárda küldöttségétől kapta néhány éve az Elnök úr, azóta készleten voltak. A központ szerint nálunk lesznek a legjobb helyen, talán itt nem érdeklődik a származásukról olyan sokat a média. A legszebb cicákat át is adtuk a mezőőröknek kabalaállat gyanánt. Kicsit furcsák a mellényekre hímezett macskafejek és a tagság is jobban szerette az oroszlánokat, de tény, hogy a Facebookon sok szívecskét kaptunk a képekre.

Szeptember 21.

Lassan indul be ez a kampány, nyugalom van. A határon átlógó migránsokat elkapják a rendőrök és a katonák. A mezőőrök unalmukban a cicákkal játszanak, meg a pesti repicuccok között talált belga csokikat eszegetik. Előd idején azért ilyen brüsszeli vackok nem voltak, ezt szóvá is tettem a választókerületi elnökünknek. A gauleiter azt válaszolta, hogy ne aggódjak, nézzem inkább a Hír TV-t, de főleg Olga műsorát. Végül megegyeztünk, hogy szervezünk egy fórumot, ahol jut idő az ilyen problémák felvetésére is.

Október 2.

Kevesen jöttek el a fórumra. Sneider Tomit hívtuk meg, sok újdonságot nem mondott és azt sem engedték, hogy kérdezzünk tőle. Amúgy milyen hosszú lett a haja! A fórum végén lehetett könyveket, ajándékokat venni. Heller Ágnes Általános etikája, meg az EU-s zászló kicsit furcsa volt a standon, de a vezetőség szerint emiatt nem kell aggódnunk, mi olvashatunk Wass Albertet is. Egyébként készüljünk csak az aláírásgyűjtésre, mert nagy munka vár ránk.

Október 23.

Ma a fővárosban jártunk a Jobbik központi megemlékezésén. Már előre kérték, hogy ne vigyünk magunkkal árpádsávos zászlókat, a felvonulás közben pedig Bródytól énekeljük, hogy Ha én rózsa volnék... Szép dal, de a Kárpátiától a Neveket akarok hallani nekem továbbra is nagy kedvencem. Az ovisok színpadi műsora után az Elnök úr beszédét hallgattuk meg. Azt mondta, hogy 1956-ban túl radikálisok voltak a fiatalok, ezért nem tudtak tartós eredményeket elérni. Szerinte ebből nekünk tanulnunk kell és nem szabad letérnünk az utunkról. Ekkor néhányan zúgolódni kezdtek és azt skandálták, hogy: 2006! 2006! 2006!

Október 30.

A 23-án történt sajnálatos zúgolódás miatt ezen a héten minden választókerületben gyűlést tartanak. Sokan vagyunk olyanok, akik szerint elpuhultunk és vissza kellene térni a régi irányhoz. A vezetőség azt mondta, hogy nyugodjunk meg, mert a stratégiájuk működni fog, ezek csak átmeneti nehézségek. Azt is mondták, hogy Elnök úr titkos tárgyalásokat folytatott Simicska úrral, aki biztosította arról, hogy hamarosan beveti azokat a csodafegyvereket, amelyek megfordítják a közvélemény-kutatások grafikonjait. Ki kell tartanunk, közeleg a szebb jövő!

November 8.

Ennyi plakátot én még életemben nem láttam! Még a gyerek szobáját is ki tudtuk tapétázni az Elnök úr arcával. A gyerek azóta sír, nem alszik. Azt hiszem, a fideszesek is így éreznek manapság.

November 25.

Mostanra az összes plakátunkat letépkedték, esetleg le is festették. Mióta kötelező előfizetnünk a Magyar Nemzetre, átlátom a dolgokat. A fideszesek állnak a plakátszabotázs mögött, nem maradt más esélyük, csak a partizánharc velünk szemben.

December 12.

Elkezdődött a hanuka. Az Elnök úr megint köszöntötte azokat, akiket ez érint. Most jó nagy botrány van belőle. Többen ki is léptek nálunk emiatt. A központ meg is üzente, hogy az ilyen dezertőrök miatt volt sikertelen az őszi mozgósításunk, úgyhogy most menjünk pihenni januárig, mert a csodafegyverek már bevetésre készen állnak, frissnek kell majd lennünk.

Január 5.

Azt mondják, még nem érkezett el az idő. Simicska úr a megfelelő pillanatra vár. A csodafegyvereket hamarosan beveti.

Január 27.

Akkora hó esett, hogy egy hétig voltak takarásban a plakátjaink. Mondták is a megyei vezetőink, hogy ez látszani fog a Jobbik támogatottságán. Fel is rendeltek minket Budapestre, hogy más akciókkal gyakoroljunk nyomást Orbánékra. Engem jószolgálati hólapátolásra osztottak be a Hungária körgyűrűn. A Hungária miatt azt gondoltam, ez jelzésértékű feladat, de kiderült, hogy a Könyves Kálmán körúti mecsetnél kell segítenem. Összehaverkodtam az Ali nevű gondnokkal is, aki mondta, hogy nagyra értékeli az Elnök úr iszlámmal kapcsolatos tevékenységét, és ha megkapná az állampolgárságot, még ránk is szavazna. Én már csak azt nem értem, ha ők ennyire szeretnek minket, akkor nekünk miért kell a mezőőrökkel feltartóztatnunk őket otthon, délen.

Február 6.

Levelet kaptunk az Elnök úrtól. Az áll benne, hogy hidakat kell építenünk tavasszal, mert a hidak összekötnek nem csak partokat, hanem embereket is. Nagyon szép gondolatok, meg is osztottam a Kedves Képek és Idézetek nevű Facebook-oldalon.

Február 23.

Most bár biztosan bevetik a csodafegyvereket Orbán ellen. Csintalan úr is megerősítette a Hír TV-ben. Vágom a centit, hamarosan kormányzunk.

Március 15.

Most nem kellett Budapestre mennünk, mert a központ úgy döntött, hogy az ünnepeket nem kellene politikai célra felhasználni. Megmondta az Elnök úr, hogy meg kell haladnunk a 20. századi berögződéseket. Szeretnünk kell egymást, ezért kérték tőlünk, hogy idén ne tegyünk ki kokárdát, hiszen az kirekesztő lehet egyesek számára. Néhány régi vágású tagtársam szerint csak arról van szó, hogy az Elnök úr Habsburg-párti. Én azonban sosem hittem el az ilyesmit. Beszélik azt is, hogy több helyen visszaléptünk a baloldal javára. Én ezzel is úgy vagyok, hogy a kormánypárti médiának semmit sem hiszek el.

Március 20.

Ma szocialisták járták a házakat, de a gauleiter azt mondta, hogy ők most barátok, ne bántsuk őket. Választási matematika, valami ilyesmit magyarázott. Egyébként napok kérdése és a csodafegyverek megfordítják az állást. Mindenki erről beszél, nagyon várom.

Március 28.

Lejártam a lábam, nagyon fárasztó ez kampányolás. Azt mondta gauleiter, hogy ne dumáljunk, hanem dolgozzunk. Lajos elnök úr látni akarja a számokat, mert rengeteg pénzbe van neki ez a párt. De ki lehet az a Lajos elnök úr? Nem értem.

Április 1.

Ma Budapestről érkezett hozzánk küldöttség. A megyei és települési pártvezetőkkel tárgyaltak. Köszöntöttem őket, hiszen régi harcosok: jó reggelt, szebb jövőt! Assalamu alaikum wa rahmatullah wa barakatuh! – hangzott a válasz. Valami ezeknél a pesti párttársaknál nem stimmelhet. Mit akarhatott ezzel mondani?

Április 4.

A Magyar Nemzet és az Alfahír is úgy értesült, hogy a megtorló fegyverek készen állnak. A Wunderwaffe gyors lesz, váratlan és mindent elsöprő. Este Olgánál is erről volt szó. Ez így együtt már nem lehet véletlen. Itt az idő, már szinte érzem a győzelmet.

Április 5.

Mindent megtettünk. Mindjárt itt a választás napja. Állítólag bevetették a csodafegyvereket, csak mi nem értesültünk róla a sok terepmunka miatt. Nem lennék most Orbánék helyében.

Április 7.

A kampánycsend miatt nem hallunk semmit a csodafegyverek működéséről. Egyesek szerint nincs is már olyan, hogy kampánycsend, valami más lehet a probléma. Beszélnek mindenfélét, de hát ilyenek ez az utolsó napok. Én biztos vagyok benne, hogy bevetették őket és garantálom, hogy hétfőn már minden fideszes Hegyeshalomnál fog hosszú, tömött sorokban ácsorogni.

Április 8.

14 százalék lett a vége. Elnök úr eltűnt, nem állt kamera elé. Nem értem, a csodafegyvereknek működnie kellett volna. Lehet, hogy későbbre tartogatják?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére