Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A liberális média egyetlen eszköze: a bevándorlás árnyoldalairól beszélõ svéd-magyar nõ hiteltelenítése

Nagy Gábor

2018.03.11. 17:40

Most már minden józan ember számára világos, hogy a liberális mese a bevándorlásról csúfosan elbukott: a tömeges migráció igenis gondokat okoz, no-go zónák jönnek létre és a bevándorlás megváltoztatja egy adott város vagy városrész arculatát. Nem utolsósorban radikálisan veszélyezteti a nõket és a gyengébbeket. Ezért a hazai liberálisok vesztüket érezve taktikát váltottak. Már nem a bevándorlás jótékony hatásairól hazudoznak, hanem hiteltelenítik az áldozatok mondandóját. Ugyan már, az nem is úgy van - hörgi röhögve a kórus.

Most már minden józan ember számára világos, hogy a liberális mese a bevándorlásról csúfosan elbukott: a tömeges migráció igenis gondokat okoz, no-go zónák jönnek létre és a bevándorlás megváltoztatja egy adott város vagy városrész arculatát. Nem utolsósorban radikálisan veszélyezteti a nőket és a gyengébbeket. Ezért a hazai liberálisok vesztüket érezve taktikát váltottak. Már nem a bevándorlás jótékony hatásairól hazudoznak, hanem hiteltelenítik az áldozatok mondandóját. Ugyan már, az nem is úgy van – hörgi röhögve a kórus.

Önként jelentkezett az M1 Aktuális hírcsatornánál Natalie Contessa, az a svéd-magyar nő, aki hosszas interjúban ismertette a svédországi helyzetet, mennyire megváltozott az élet arrafelé, mióta 2015-től tömegesen érkeztek muszlim migránsok hozzájuk.

A hölgy a kamerák előtt állítja, szexuálisan is molesztálták a metrón, és ami igazán kellemetlen, hogy bár több szemtanú előtt történt az eset, senki sem sietett a segítségére. A teljes hazai liberális sajtó azóta egyetlen dolgot művel a hölggyel és a közmédiával: mondandójának hiteltelenítésével azt akarja bebizonyítani, a hölgy és így a közmédia hazudik.

 

A migránshelyzet miatt költözött haza Svédországból egy svéd-magyar nő

Az elmúlt néhány napban megint fellángolt a vita, hogy Budapest a biztonságosabb vagy a nyugatabbra lévő európai nagyvárosok, például Bécs...

Az M1 Aktuális hírterületi vezetőitől kapott információink szerint Natalie Contessát előzetesen szembesítették azzal, hogy a hazai kormányellenes, migránssimogató média szét fogja cincálni a mondanivalója miatt. A hölgy azt válaszolta, nem érdekli a liberális média, számít erre, ő akkor is elmondja az igazat.

 
Natalie Contessa interjúja után a közmédiához számtalan svéd magyar írt levelet, egytől egyig megerősítve a hölgy által elmondottakat. A Híradónak egy csaknem öt évtizede Svédországban élő magyar nő is nyilatkozott, név nélkül. Elmondása szerint ő egy olyan nagyvárosi kerületben lakik, ahol a lakosok kilencven százaléka bevándorló. A nő elmondta azt is, hogy őt is zaklatta már szexuálisan bevándorló. „Jött egy külföldi származású ember, egyszerűen hátranézett és már akkor tudtam, hogy valami baj lesz” – mesélte a bántalmazott nő. A svéd közhangulat miatt fél felfedni a kilétét, ugyanis aki nyilvánosan bírálja a migrációt, azt rasszistának bélyegzik, mondta.

 

A napokban Lázár Jánost ugyanilyen hiteltelenítésnek vetette alá a kormányellenes média csak azért, mert a kancelláriaminiszter kiutazott Bécsbe, és ott, a bevándorlók lakta kerületben kamerába mondta a nyilvánvalót: egy bevándorlók dominálta negyedből elköltöznek az őslakosok, és végül kulturálisan és az életmód tekintetében is átveszik a területet. Saját terület, saját törvények, így megy ez: a Pesti Srácok újságírói a brüsszeli Molenbeekben jártak, és ugyanerről számoltak be. A 888.hu szintén körülnézett Molenbeekben, Abdeslam egykori búvóhelyén.

Molenbeekben jártunk | VIDEÓ

Három napot töltöttünk Molenbeekben.

Az Index, a hvg.hu, a 24.hu pedig külön videóstábokat utaztatott Bécsbe, hogy mindannyian igyekezzenek hülyét csinálni Lázárból. Ez a nagy igyekezet azért is különös, mert ugyanezek a médiumok Esztergomig sem utaznak el, ha történik ott valami érdekes.

Ebből is látszik, amit ezek a médiumok csinálnak, az nem tájékoztatás, hanem tudatos hiteltelenítés és dezinformációs háború – rejtetten pont azokért a célokért harcolva, amilyen kormányellenes politikai célokat ezek a médiumok szolgálnak. Ha a közmédia vagy éppen a nem kormányellenes sajtó szedné szét egy, a liberális sajtóban megszólaló svéd Soros-aktivista szavait, aki azt állítaná, minden rendben van Stockholmban, akkora hisztéria lenne idehaza, hogy a sivalkodást a Holdról is hallani lehetne.

Ami az egészben igazán különös, hogy a józanabb liberális világmédia felismerve a migráció okozta problémákat, az utóbbi időben – érzékelve azt is, hogy a társadalmi közhangulat változóban van a bevándorlást nyögő országokban – higgadtabb és tárgyilagosabb hangnemre váltott. Az Economist a napokban arról írt hosszasan, Malmö, Göteborg és Stockholm utcáit migránsbandák uralják, akik rendszeresen keverednek fegyveres tűzharcba egymással. Korábban a Politico amerikai kiadása írta meg, óriási veszély, hogy a migránsok háromnegyede egyedülálló férfi, a beözönlésük ugyanis felborítja a nemi arányokat és erőszakosabbá teszi a hétköznapi életet. A svédországi helyzetet tökéletesen prognosztizálta 2016 legelején a Politico.

Végezetül álljon itt egy videó a Twitterről. Ebből minden olvasónknak világossá válik, kikért is küzd a magyarországi liberális média, Orbán-gyűlöletében kiket támogat és menteget csak azért, mert eszeveszettül gyűlöli a magyar kormányt.

Alább a liberálisok multikulti kedvencei. Legszívesebben őket pátyolgatnák naphosszat, csak ez az Orbán ne lenne végre már.

Szegény, templomban leütött öregasszony meg minek ment oda?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére