Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Magyar Nemzeti Pornó - Elmélkedés Kulturális Örökségünkrõl

888.hu

2015.09.23. 18:01

Mi, magyarok egy büszke nép vagyunk. Büszkék vagyunk történelmünkre, kultúránkra, hagyományainkra, borainkra, gasztronómiánkra. Viszont nézzünk egy percre magunkba, legyünk õszinték, és gondoljunk bele, mi az, amiben mi világszinten tudtunk teljesíteni az elmúlt évtizedekben.

A magyar gasztronómia remek, jómagam is húsz kiló körül szedtem össze az elmúlt két évben neki köszönhetően. Vannak remek boraink is, kolbászok, miegymás... 

De biztos, hogy ezzel fogjuk a világot meghódítani?

Remek úszóink, vívóink vannak, de valóban ez tenne bennünket híressé? Valóban a vívás lenne az, ami a huszonegyedik században mérvadó?

Nem, kérem szépen, távolról sem.

Azt gondolom, hogy nemzetünk számára kiemelkedően fontos szereppel bíró művészeti- és iparágak merülnek feledésbe, miközben folyamatosan sikertelenül teljesítő ágazatokra áldozunk fölöslegesen.

A megoldás ott volt a kezünkben. Ott volt a siker, a fény, a ragyogás, a dicsőség, a hírnév, a brand – és hagytuk szertefoszlani.

Egy olyan iparág volt, amelyben toronymagasan vertünk mindenkit – alig pár éve. Ez pedig, kérem szépen,

a magyar pornó.

Könnyelmű kijelentés lenne azt mondani, hogy pornószínészeknek kolbászból van a kerítés. Hiszen gondoljunk csak bele, hogy mennyi vád sújtja szegény pornószínészeket…

Ezek az emberek nagyon keményen dolgoznak. Kitartóan. Önfeláldozóan. És hisznek abban, amit csinálnak. Azaz hittek.

A magyar pornószínészek kiöregedtek vagy elvándoroltak. Vagy éppenséggel képtelenek voltak alkalmazkodni az online pornó robbanásszerű térhódításához. És erről csak mi tehetünk. 

Szakmájuk iránti elhivatottságukra és tehetségükre való tekintettel azt gondolom, hogy ezt az iparágat meg kell mentenünk, újra kell építenünk. 

Hazánk versenyképességét erősíti, nemzeti öntudatunkat növeli, ifjúságunk családalapítási vágyát stimulálja egy ilyen intézkedés.

Erre pedig most kell sort kerítenünk, míg nincs minden veszve. Míg megvannak a magyar pornóipar Deák Bill Gyulái és Albert Flóriánjai…

Annak idején gyönyörű magyar lányoktól hemzsegett az internet, a serdülő sihederek anyanyelvükön gyakorolhatták a magányos szerelmet, most pedig idegen nyelven kell hódolnunk Onán istenének.

A csehek mérföldekkel előttünk járnak, sőt, most már oda jutottunk, hogy a brit pornó is megelőz bennünket.

Szégyen!

Hát hova jutottunk, kérem szépen?

Szeretném felkérni a tisztelt társaságot, hogy pár percnyi hallgatással szégyenkezzünk a fenti kudarcunkon.

via GIPHY

Köszönöm.
VIszont: én abban hiszek, hogy ha az ember rombol, építenie is kell; ha kritizál, megoldást, alternatívát kell találnia.
Íme a koncept:

Én a következő javaslattal állnék elő.

A meglévő, külföldi pornót semmiképpen sem tiltanám be. Első lépésben a pornószinkron kidolgozását kell elkezdenünk. Abból amúgy is mindig jók voltunk. 

Elsőre nem kell sok hangban gondolkodnunk. Híres magyar szinkronartistáink könnyedén ellátják ezt a feladatot.

Egy hagyományos elhanyagolt feleség – serdülő tinilány – postás – hazaérkező férj szereposztást egy személyben például Dörner Györgynek simán el kell tudnia látni. Ugyanakkor a kiöregedő művészeinknek is tudnánk stabil megélhetést biztosítani. Képzeljük például el Deák Bill Gyulát, amint egy gangbang teljes férfikarának kórusát egymagában játssza.

Hát nem felemelő?

Bukott magyar politikusok szintén magukra találhatnának a fake agent – magyarosan: Hamis HR-es rejtélyes szerepkörében. Például Falus Ferenc személyében. Képzeljük csak el, ha az alábbi jelenet nem egy röhejes kampányfogás részeként működne, hanem a nyakonöntés után lázas szerelem venné kezdetét.

Vagy inkább ne képzeljük el...

A pornó hatása a magyar családtervezésben szintén kiváló lehet: a nemzeti pornónak nem kártékony, hanem konstruktív szerepe van a családok létrejöttében. A dolga az, hogy felébressze a fiatal magyar házasokban a gyermeknemzés vágyát, vizuálisan stimulálván szaporodási ösztönt és a hazaszeretetet, hiszen

egy jó magyar ember nemzés közben a hazára gondol.

A tinédzserekben a hazafi öntudatot és a büszkeséget a kiváló magyar pornó táplálja majd, melynek főbb jellemvonásai:

a minőség, a menőség és a Mezőség.

A web2 lehetőségeit a fiatal generáció megszólítása végett szintén nem szabad figyelmen kívül hagynunk, már amennyiben a pornóipart a társkeresés bátorítására szándékozzuk felhasználni. Jó kezdet lehetne a Tinder szexpartner-kereső applikációnak például piacra szánt tini-pedofil változata:

a Kinder.

A fejlesztési munkát a középkorhoz hasonlóan papokra bíznánk.

A castingot és az utánpótlást nem bízhatjuk a véletlenre. Nemzeti pornószínész-képző már csecsemő-korban elkezdené a fiatal tehetségek kiválogatását. Amikor a gyermek megszületik, folyamatos teszteknek vetik alá.

Ha erős, egészséges, jó eszű a gyermek, akkor válhat belőle honvéd, kisebbségkutató, verőlegény, oktatás-fejlesztési stratégiai tanácsadó vagy pornószínész.

Ha pedig beteges, gyenge szervezetű, sírós fajta, akkor lehet belőle DK-s tüntető vagy polgármester Ózdon.

A Magyar Nemzeti Pornónak ugyanakkor az anyanyelvápolás szempontjából sem elhanyagolható a jelentősége. Gondoljunk csak bele: hát nem sokkal erőteljesebb nemzeti öntudatra neveli a felnőtt tartalmat kíváncsian megtekintő magyar tinédzsert, ha a film szereplője az anyanyelvén szólal meg? Nem sokkal szebb, amikor ahelyett, hogy Suck my fucking cock, you stupid fuking whore, azt hallaná:

Ó kedvesem, vedd a szádba a hímtagom, hadd érezzem a gyönyör édes ízét!

Vagy nem sokkal szebb azt hallani, hogy hadd helyezzem a nyelvem hegyét mézédes kelyhedre, mint azt, hogy stick your fuking tongue in my pussy, you fucking asshole?

via GIPHY

Meg kell jegyeznem ugyanakkor, hogy a magyar nemzeti pornó – azaz MNP – ötlete nem tejesen új keletű. Kísérleti üzemmódban már tesztelésre került Erdélyben, mint erdélyi magyar nemzeti pornó – azaz EMNP.

A magyar pornó történetvezetését nem szabad elsietnünk. A sztorinak végig kell futnia az aktus elkezdéséig, és népi elemeket kell felhasználnia. Fontos, hogy legyen benne nagy-, középső- és kis-királykisasszony. És még kisebb királykisasszony, és még kisebb, és még kisebb királykisasszony, és egy király, aki nem hallja, amikor a lányait magáévá teszi megannyi vitéz.

A pornónak ugyanakkor az egészséges táplálkozásra nézve is pozitív hatásai lehetnek. A Nemzeti Pornómoziban például az egészségtelen popcorn-kóla kombó helyett magyar nemzeti eledeleket szolgálnánk fel. Ilyen lehetne például

a székelygulyás Kovi-ubival.

Az Európai Uniós programokra is nagy hangsúlyt fektetünk a nemzetek közötti kapcsolatok ápolása végett a „multikuki” program keretén belül.

Nem szabad elfelednünk azokat sem, akik az életüket áldozták ennek az iparágnak. A Csicsolina-életműdíjjal a karrierük vége fele járó pórnószínészeinket tüntetnénk ki.

További nemzeti jelentőséggel bíró intézményekkel növelhetnénk az itthoni pornó hatékonyságát. A Nemzeti Bordélyokban elkölthető Geronazzo-utalvány például segít a nemi erőszak megelőzésében, a gyilkosságok számának csökkentésében. Hiszen mennyi baj, mennyi erőszak fakad abból, amikor az ember gyanútlanul bandukol az úton, gyönyörködik a könnyed őszi szellő lágy fuvallatának simogatásában, és

egyszer csak elönti agyát a geci.

Akkor már tehetsz róla, tehetsz ellene, mert úgyis megtörténik.

A nemzetközi pornóiparban használt számos túlbonyolított formulát leegyszerűsíthetnénk, magyarosíthatnánk. Így például

a 69-es pózt átnevezhetnénk magyaros kétharmadnak.

A Nagy Magyar Pornóprogram szerint ugyanakkor fontos, hogy nemzeti kisebbségeinkre is odafigyeljünk. A pornókban szerepeltetnünk kell románokat, szerbeket, szlovákokat, ukránokat meg DK-s tüntetőket. Az utóbbinak főbb jellemvonása, hogy a szereplők az aktus előtt, közben és után elégedetlenek. Az ő munkájuk ugyanakkor költséghatékonyabb, hiszen bérezésüket amerikai pénzből fedezzük.

A tüntető pornónak a magyar nemzeti pornóval ellentétben nem himnusszal indul, hanem André Goodfriend énekeli benne, hogy: 

Õket követik a mazo-kedvelők, kórusban skandálva, hogy büntess meg, fájjon nekem a te kukid, büntess meg, szakadjon széjjel a bugyid!

Az anális szex kedvelői azt ordítják majd: seggbekukit akarok, te meg csak ott vakarod! A hagyománykedvelők pedig asztali számítógépüket emelik majd a magasba.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére