Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A nagytőke hazai zsoldosai a Fideszt kommunistázzák

Horváth K. József

2021.05.22. 13:40

Gyurcsány egyre magabiztosabb asszonyával ott tart, ahol Vona Gábor a 2010-es választásokat megelőzően. Azt mondta, hogy a „Fidesz veszélyezteti a Jobbik kétharmados győzelmét.”

Aztán hol van most Vona? A politika szemetesében.

Dobrevék úgy beszélnek a jövő évi győzelemről, mintha már múltidő lenne. Amiről persze szintén szó sincs. Ez azonban nem zavarja Dobrevet, hogy már látszólagos kormányfői minőségben írjon levelet az Európai Bizottság elnökének, hogy „tartsanak fenn az uniós beszerzésnél szabad kapacitást, hogy a választások után az új kormány visszaléphessen az oltóanyag-beszerzési rendszerbe, és mi magyarok is kaphassunk Pfizer-oltásokat, ha szükségünk lesz rá.”

Dobrevet az sem zavarta, hogy Orbán Viktor éppen a péntek reggeli rádióinterjújában számolt be róla, hogy annyi vakcinánk van, hogy 2022 második feléig rendben vagyunk, amikor pedig megkezdődik a magyar oltószer gyártása.

Külföldről tehát nem kell többet vennünk, ami kell, az zsákban van. Ezért mondta le a miniszterelnök az újabb, 120 milliárd forintos uniós megrendelést.

Ezt a helyzetet azonnal igyekezett kihasználni Dobrev Klára, s megírta fentebb idézett a levelét Ursula von der Leyennek. Csakhogy ez nem más, mint egy

beismerő vallomás: Gyurcsányék akkor is el akarnak költeni 120 milliárd forintot a közösből, ha felesleges, mert a raktárban ott vannak az oltóanyagok, így a magyarok biztonságban vannak.

Dobrev meg – a jelek szerint – a gyógyszergyártók zsoldjában. Ahol hatalmuk idején a kommunisták mindig is voltak a külföldi nagytőkével.

Ezért aztán a bolsi Gyurcsány szokás szerint azonnal lekommunistázza a Fideszt, mondván „a Párt dönt, mivel leszünk beoltva.”

Ahogy tőlük azt is megszokhattuk, hogy nekik sosem a magyar, az élet az egészség a fontos, amit Orbán szavatol, hanem a lé és a hatalom.

Ezért akarnak ők seprűzni. Nem értünk, saját magukért.

Közeleg megint a Vona-effektus?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére