Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A nép hangja: „Gyurcsány egy köcsög”

Horváth K. József

2020.07.01. 15:00

Ha valaki ma azt mondja, hogy Gyurcsány egy köcsög, akkor megrántjuk a vállunkat, s továbbmegyünk. Ez annyira evidens, hogy szóra sem érdemes, közhellyé érlelődött az idők folyamán. Igaz, fülsiketítő hallgatása ebben a László Imré-s, hitleres időszakban mégis kontrasztosabbá teszi ezt a hányaveti, kocsmai minősítést.

Persze nem mindenkinek.

Lampé Ágnes, a leginkább a Klubrádióból, ATV-ből ismert szélbalos, de természetesen naná, hogy függetlenobjektív újságíró a minap interjút készített a 24.hu-n a vállaltan nemzeti érzelmű Szikora Róberttel, és ebben volt képe egy tíz évvel ezelőtti Heves megyei R-GO-koncert végén elhangzott beszólást idézni. A közönség soraiból egy borízű hang tulajdonosa azt kiabálta, hogy „Gyurcsány egy köcsög”. Szikora a következőket reagálta erre: „Igen, így van. A legkártékonyabb politikus, nem magyar a szíve.”

Ez a szélbal Lampé szerint akkora bűn, hogy még tíz év elteltével is föl kell emlegetni, megpróbálva olyan „tettért” sarokba szorítani Szikorát, amit el sem követett.

Az egész szót sem érdemelne, ha nem ezekben a DK-s polgármester, László Imre Hitler-magasztalásától hangos időkben készült volna az interjú, s ha Lampé Ágnes a nyilvánosság előtt jelezte volna, hogy számos alkalommal kérte Gyurcsány Ferencet, hogy foglaljon állást László Imre kijelentése ügyében, elvégre csak ő a politikai főnöke, így a DK delegáltjaként nyerhette el a polgármesteri címet Újbudán. Ismerve a Demokratikus Koalíció szigorú belső törvényeit, abban a pártban semmi nem történhet anélkül, hogy Gyurcsány Ferenc rá ne bólintana. Ezzel nincs semmi baj, mert a rend az rend. Így lehet ez másutt is. Ám a mindjárt egyhetes történet kevés volt Gyurcsány Ferencnek arra, hogy legalább megnyilvánuljon az ügyben, s utána rapid módon eltávolítsa a közéletből a minősíthetetlen kijelentést tevő katonáját.

Ehelyett Gyurcsány fülsiketítő hallgatásával egy hete azt bizonygatja, hogy László nyilvánvalóan nem hibázott, nagyon is polgármesternek való. Lampé Ágnes meg ahelyett, hogy ezt a gusztustalan sunnyogást pertraktálná naponta a nyilvánosság különböző fórumain, azt kéri számon Szikorán, hogy tíz éve miért köcsögözött. Ezek szerint egy Gyurcsányt minősítő borízű hang tulajdonosának negatív megnyilvánulását fontosabbnak tartja, mint a Hitler-magasztalást, aki a László által jelzett időszakban már rég túl volt a nürnbergi törvényeken, jó diktátorként leszámolt politikai ellenfeleivel és az első koncentrációs tábort is létrehozta.

Az, hogy az inkriminált hitlerezés előzményeként László Imre komolyan gondolta, hogy – fővárosi javaslatra – Nelson Mandeláról közterületet nevezzenek el, aki 2008-ig a terroristák között szerepelt a hivatalos amerikai megfigyelési listán, már önmagában a teljes baloldal morbiditása. Az viszont már hátborzongató, hogy magyarázkodásában összekeverte Mandelát Josef Mengelével, az auschwitzi haláltábor orvosával. Legújabban pedig arról beszél a nyilvánosság, hogy életrajzában az általa feltüntetett PhD-fokozata valójában nem létezik, ezt maga a papírt kiállító külföldi intézmény közli. Szóval botrány botrány hátán, méghozzá olyan mennyiségben, ami már gombócból is sok.

Erre pedig nem mentség, hogy László zsidó származásúnak vallotta magát, mint ahogy az sem, hogy közeli hozzátartozói Auschwitzban maradtak. Ez nem kiváltság, hanem adottság. Ettől nincs több joga másnál a törvény előtt, ettől még nincs joga az emberiségellenes bűntettek sorát elkövető Hitlert bármilyen szinten pozitív színben feltüntetni. Vagy ha úgy gondolja, hogy igen, akkor téved, és viselnie kell a következményeit.

A felelősségre vonás első állomásának a DK elnökségének kellene lennie. Ehhez képest nemcsak Gyurcsány és pártja kussol már egy hete, kiállva ezzel László Imre mellett, egyetértve Hitler magasztalásával. De más esetben a jogállamért, az emberi jogok megsértésért úgy aggódó Európai Unió is hallgat, mint szar a fűben. Még azok után is, hogy Novák Katalin, a Fidesz alelnöke jelezte a botrányos történéseket az Európai Parlament szocialistáinak, amely a DK kinti pártcsaládja. Ők is kussolnak.

A liberális Európa kettős mércétől működő láncfűrésze kíméletlenül elvág minden szálat, amin keresztül a baloldalt felelősségre lehetne vonni. Lásd a kispesti korrupciós botrány elsimítását, Korózs Lajos botrányos kamuvideóját, amivel a járvány elleni sikeres védekezést akarta kudarcba fullasztani, egyáltalán az egész baloldal járványban tanúsított védekezésellenes, víruspárti politikáját tovább erősíteni.

S az arcátlanságuk odáig megy, hogy például a Korózs-videóról Kunhalmi szoci pártalvezérnek van pofája kijelenteni, hogy újra elkészítenék ezt a hazug filmet.

Mindezt nem tehetné meg, ha Soros és hatására a nemzetállamokat minden áron gyengíteni akaró, a migránsok befogadását támogató erők nem állnának mögötte. Azok, akik Európai Egyesült Államokat akarnak, akik a kontinenst Brüsszelből, egy központból akarják irányítani, akik szoros szövetségben állnak Gyurcsányékkal, Dobrevékkel, a máskor szintén keményen nácizó Karácsonnyal.

Fölfoghatatlan mértékű aránytévesztés, hihetetlen aljasság, a nemzet teli szájjal való büszke elárulása, azt állítva, hogy az Európai Egyesült Államok a magyarok érdeke.

Ehhez képest Lampénak az a problémája, hogy tíz éve valaki azt kiabálta, hogy „Gyurcsány egy köcsög.”

De mondják, az idő nem a borízű hang tulajdonosát igazolta?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére