Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A tehetségtelen ellenzék és az õ kútmérgezõ sajtója

Bertha László

2019.01.21. 15:18

Aczél elvtárs szellemi örökösei és a rájuk támaszkodó rezsimbontók a szombati fiaskó után teljesen leszerepeltek.

A Századvég Alapítvány legfrissebb felmérése szerint a honi ellenzék bohózatba illő performanszai és az őket kiszolgáló kútmérgező média gyilkos leleplezései ellenére a kormányzó pártok előnye továbbra is behozhatatlan, tehát a józan többséget nem érinti meg a gyengécske produkció.

Ha a rendszerváltás óta eltelt három évtized folyamatait elemezzük, be kell ismernünk, hogy nem volt ez mindig így. Abban, hogy az ország a baloldali és liberális politikusok jóvoltából elvesztegetett tizenkét évet és a csőd szélére jutott 2006-ot követően, nem elhanyagolható szerepet játszott a balliberális média, valamint annak megmondóemberei.

Néhány évvel ezelőtt, ha Uj Péter, az Index mindenható ura összevonta szemöldökét, annak komoly politikai következményei lehettek. Ma ugyanerről az úrról a bukás, a kútmérgező 444, Soros György, illetve a hősünk nyakára ültetett Nemcova asszony és Valer Kot helytartó jut az eszünkbe. A 444-ről pedig a tudatmódosító szerek...

Okkal tehetjük fel a kérdést, hogy vajon mi változott meg? Miért nem képes manipulálni a magyarokat az Index, a 444, a HVG és a Népszava? A válasz bonyolult, akár egy tudományos értekezés tárgyát is képezhetné.

A befolyás elvesztésének folyamata nem egyetlen okra, hanem téves döntések sorozatára vezethető vissza. A média akkor képes tartósan meghatározó befolyást gyakorolni az emberekre, ha ismeri és érti az adott népesség gondolkodását, történelmét és érzelmeit. Pusztán a gyarló emberi tulajdonságokra, a gyűlöletre hosszú távon nem lehet eredményesen építeni, ennél ravaszabbnak és – urambocsá! – tehetségesebbnek kell lenniük a megbízóknak, a szerkesztőknek és az újságíróknak.

A magyar néplélek rendkívül bonyolult és mi, magyarok nehezen felejtünk, a génjeinkben van az elmúlt századok viharos történelme. A választók nem felejtik el, hogy a balliberális kormányzás milyen bizonytalan, kiszámíthatatlan helyzetet teremtett az országban, és a Fidesz hatalomra kerülése milyen pozitív változásokat hozott. A kiszámíthatatlanság megszűnt, és azt se feledjük, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idején az ország percekre volt attól, hogy a fizetésképtelenség tényét bejelentse a kormány vezetője.

A térvesztés egyik oka tehát a baloldali kormányok nehéz hagyatéka. Van ugyanakkor egy másik fontos ok is, amit világosan látnunk kell, és ebben a politikusok mellett a liberális ideológusok, tanácsadók és az újságírók is vastagon benne vannak.

A Kádár-rendszer bukása után sokan úgy gondolták, hogy az ország fényes jövőjének egyik záloga a liberális gondolkodók szürkeállományának kivételes minősége. Lássuk be, hogy sok jobb sorsra érdemes baloldali politikus is így hitte, tehetségét feláldozta ennek a hiedelemnek a szolgálata során. A megmondóemberek rendre tévedtek, a balliberális sajtó már a közéletet sem képes kellő hatékonysággal manipulálni. Kiderült tehát, hogy a király meztelen.

Az, hogy sokak szerint Magyarországnak jutott a legtehetségtelenebb ellenzék, nagyon nagy baj. Ez már a spekuláns Soros György figyelmét sem kerülhette el. Rájött, hogy az ország formálására szánt milliárdjai nem hasznosulnak, falra hányt borsónak bizonyult a sok tanítás. A magyarság érzékenyítése megoldhatatlan feladatnak tűnik.

Ha az ellenzék használhatatlan, a sajtó már nem képes az emberek szájába rágni, hogy mit kell mondani és gondolni, akkor be kell vetni az általa pénzelt civil szervezeteket, amelyek már eddig is nagy szolgálatokat tettek az országnak, és távol tartották magukat a napi politikai küzdelmektől. Soros György okos ember, rájött a helyes megoldásra, ezért a nemzeti erők vesztésre álltak.

Ám ekkor történt valami. A Soros civil hálózatának vezérhajójaként sikeresen működő Magyar Helsinki Bizottság arca, egy kiszuperált bírónő – nevezett Sándor Zsuzsa – az egyik kereskedelmi televízióban elszólta magát, és az ország bajainak megszüntetésére egyetlen gyógyírként a jelenlegi kormány megbuktatását jelölte meg. Sándor a nemzeti erőknek felbecsülhetetlen szolgálatot tett, hiszen ettől kezdve senki nem hivatkozhatott a jogvédő szervezetek pártsemlegességére, objektivitására. Soros György civil közösségei lelepleződtek, az ellenzék súlytalan segéderőivé silányultak.

Tehát bezárult a kör egy gyűlölettől elvakult exbírónő fegyelmezetlenségének következtében. A pénz persze változatlanul áramlik a Soros szolgálatában álló tanácsadók, szerkesztők, aktivisták folyószámláira, ezért nem árt résen lenni. Fontos, hogy a magyar választó megismerje a háttérhatalom valódi céljait, és soha többé ne kövesse azoknak az útmutatásait, akik egyszer már csaknem csődbe vitték az országot, és akik meg kívánják változtatni a magyarság nemzeti karakterét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére