Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A történelem főutcája helyett brüsszeli sikátor

Horváth K. József

2021.05.07. 17:10

Amikor Gyurcsányné vissza akarja vinni hazánkat a történelem főutcájára, akkor az ember már megretten. Úgy érzi ugyanis, olyan jó helyen állunk, hogy sehova nem kell bennünket vinni innen. Az emberek gyarapodnak, az ország fejlődik, s ha még ezt a járványt is mielőbb le tudjuk győzni, akkor újra olyan országban élhetünk, amilyenről a szovjet megszállás idején csak álmodozhattunk.

 

Most azonban Gyurcsányné el akar bennünket vinni innen, ami eleve rosszul hangzik, hiszen Szent István ezerszáz éves országát különösen nem lehet föladni. „Mi, magyarok európaiak vagyunk minden ízünkben” – mondja Klára, s ezt hallva a rettenet már verejtékezésbe csap át. Ismerve unióimádatát, itt nem lehet másról szó, mint az Európai Egyesült Államok gondolatának erőteljesebb támogatásáról. Azaz arról, hogy Magyarország ügyeiről ne mi magunk s az általunk választott nemzetállam kormánya, hanem Brüsszel döntsön, birodalmi érdekei szerint.

Miközben tehát Gyurcsányné miniszterelnökjelölt-jelölti fellépésével csodálatos ígéretekkel kábítja a magyar választókat, köztük természetesen a baloldali érzelműeket is, az Európai Parlamentben ezerrel olyan ügyeket támogat, amelyek révén meg lehetne fosztani Magyarországot attól, hogy önállóan döntsön állampolgárai jobb életminősége érdekében.

Ennek a törekvésnek az egyik motorja az Európai Parlament Spinelli-csoportja, vagyis az Altiero Spinelli olasz kommunista politikus nevét viselő Európai Föderalista Unió.

Mi, magyarok jól tudjuk, hogy ha valamit egy kommunistáról neveznek el, abból sok jó nem származhat. De az ügynek még sokkal rosszabb részletei is vannak, hiszen Guy Verhofstadt liberális EP-képviselő, Soros György brüsszeli szövetségese és a pedofilbotrányairól is ismertté vált Daniel Cohn-Bendit volt zöldpárti EP-képviselő is ott található az alapítók között. Bár politikailag már a többedik vonalban vannak, ártani sajnos még tudnak. Igaz, nem annyira, mint szeretnének.

Hogy kiknek a segítségével? Természetesen Gyurcsányékéval. Ennek a föderalista csoportnak ugyanis 74 tagja van, köztük a Demokratikus Koalíció három képviselője – Dobrev Klára, Ara-Kovács Attila és Rónai Sándor –, illetve a szocialista Ujhelyi István és a jobbikos Gyöngyösi Márton.

Legújabb felhívásában a csoport a fiskális és az egészségügyi unió létrehozását követeli. Úgy gondolják, hogy „az egyszerinek szánt közös kötvénykibocsátást intézményesíteni kell”, azaz a közös eladósodást szorgalmazzák. Emlékezhetünk rá, hogy Soros György a koronavírus-válság miatt kialakult gazdasági krízis megoldására örökkötvények kibocsátását javasolta Európában. Micsoda véletlen, nemde? Ezeknek a kötvényeknek nem lenne lejáratuk, tehát az idők végezetéig eladósítanák a kontinenst.

A Spinelli-csoport mostani felhívása szerint a koronavírus-járványban az Európa Unió megalapozta a további integráció irányát azzal, hogy a közös oltási stratégiával lerakta az egészségügyi unió, a közösen beszedett adókból törlesztendő hitelkibocsátással pedig a fiskális unió alapjait. Az egészségügyi unió kapcsán érdemes megjegyezni, ha Magyarország csak a brüsszeli vakcinabeszerzésre támaszkodott volna, eddig közel másfél millióval kevesebb embert oltottak volna be.

Gyurcsányné és a többi magyar tag természetesen maximálisan egyetért a Spinelli-csoporttal. S miközben itthon ingyenvízről, ingyengázról, ingyenáramról beszélve vakítja az embereket, addig Brüsszelben az egységesítendő adópolitika mellett száll síkra, és csak az unió által elismert vakcinákkal oltatna, az emberek életét kockáztatva.

Nem árt tudni, hogy Magyarországot már több támadás érte szuverén adópolitikája miatt. Az unióban nehezen viselik, hogy Orbán Viktor folyamatosan csökkenti az adókat a versenyképesség növelése, a minél nagyobb számú munkahely létrehozása érdekében. Amikor hazánk erőteljesen csökkentette a társaságiadó-kulcsot, az akkori német gazdasági miniszter például azt mondta, hogy az Európai Bizottságnak meg kellene vizsgálnia, hogy az alacsony társasági adó nem minősül-e illegális állami támogatásnak.

Gyurcsányné vezetésével a baloldali EP-képviselők természetesen ezt a szemléletet támogatják a Spinelli-csoportban és azon kívül is. Deutsch Tamás úgy fogalmazott: „Gyurcsányné olyan világot szeretne, ahol a mi dolgainkról nem a magyarok által választott parlament és kormány döntene, hanem egy brüsszeli birodalmi központ. Ez a magyar emberek, köztük a Demokratikus Koalíció szavazóinak biztonságát, egészségét és egzisztenciáját is fenyegeti. (...) [Dobrev Klára] nagyon is tudatosan jár el. Gyurcsányné internacionalista, minden olyan döntést szeret, ami gyengíti a nemzeti önazonosságunkat és a magyar érdekképviseletet, s nem támogatja azokat, amelyek erősítik a nemzeti elkötelezettséget.”

Nagy szerencsénkre Orbán Viktor a miniszterelnök, aki azért utazott ma Portóba, az uniós állam- és kormányfők tanácskozására, hogy megvédje jelenlegi, kedvező szociális és családpolitikánkat, és elismertessen minden, a nemzetállamok által jóváhagyott vakcinát, bárhonnan származzon is.

Belegondolni is szörnyű, mi lenne velünk, ha Gyurcsányék kezében lenne a kormányrúd, amellyel a brüsszeli sikátorba irányítanák az országot a nemzetállamok főutcája helyett.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére