Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az emberek érzik, hogy kamu

Bohár Dániel

2022.07.20. 12:00

Ha valami nem őszinte, akkor nagyon gyorsan kifullad. Lehet gerjeszteni, erőszakosan felpumpálni, ha nem szívből jön, akkor nem fog működni.

 

A baloldal az elmúlt hónapokban nagyon mélyen van. Április 3-án annyira kikaptak, mint még soha. A szereplők pofonok sorozatába néztek bele először a választóktól, majd egymástól. Ennek a vége az lett, hogy a korábbi egységnek hazudott valami teljesen szétszakadt, sőt, több párt önmagában sem volt képes kezelni a konfliktusokat. Teljes csődöt mondott az ellenzék.

Ekkor következett a KATA módosítása. A szétvert, földön fekvő balosok, mint a törött fogú cápa, vérszagot kaptak és egyből éledezni kezdtek. Tüntetéseket szerveztek és próbáltak utcára vinni embereket.

 

Még ha volt is valamiféle jogos elégedetlenség, a baloldal pióca üzemmódja azonnal élét vette az egésznek. A nulladik pillanattól kezdve „leuralták” a helyzetet és civilségnek hazudva hergeltek. Kezdetben egy DK-s hátterű álprofil szervezte a tüntetéseket, ekkor is néhány száz ember ment ki az utcára. Aztán átvette a szervezést a Momentum, amely egyértelmű bukta volt, végül jött Márki-Zay Péter, aki az utcafórumainak deja vu-ját idézte meg a pesti rakparton. Márki-Zay és Vajda Zoltán nevű barátja aztán lebuktatta magát, az MSZP-s politikus azzal büszkélkedett a bukott miniszterelnök-jelöltnek, hogy „fel.szta az emberek lelkét”. Tehát ez egész tünti nem szólt másról, mint a hergelésről.

 

 

A szánalom maximalizálását aztán a Momentum hajtotta végre, amikor egy osztálykirándulásnyi embert sem voltak képesek felhajtani a Sándor-palota elé.

A baloldal képtelen megérteni azt az egyszerű képtelet, hogy a magyar emberek nem kérnek belőlük és ameddig ők szervezik a tüntetéseket, a megszokott néhány száz emberen kívül senki nem fog kimenni rájuk.

Elég szürreális egyébként hallgatni azokat a baloldali politikusokat forradalmasdit játszva, akik pár hónappal ezelőtt éppen egymillió szavazattal kaptak ki. Miközben most úgy nyomatják, mintha mi sem történt volna.

Baloldali politikusok és csatolt propagandasajtójuk! Az emberek érzik, hogy amit csináltok, kamu. Emiatt pedig soha nem fognak az oldalatokra állni. Nem értitek, attól tartok, hogy még mindig nem értitek.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére