Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Azt parancsolom, szeresd!

Pozsonyi Ádám

2021.12.22. 18:00

A Humen névre hallgató LMBTQ propaganda oldal megható cikkel indította a napomat.

 

Rendszeresen felkínálja számomra a Facebook. „Neked javasoltak”. Így tolja az arcomba. Megjegyzem, soha nem kínálgat jobboldali vagy kormánypárti felületeket. Csakis és kizárólag balliberális és ellenzéki – bocsánat, független – online lapokat kínálgat, azokat reklámozza, egyszer sem fordult elő másként. Már ez a tény is bőven elegendő ahhoz, hogy a „független tényellenőrök” tevékenységében megbízzunk.)

„Karácsonyfát állítottak a családjuk által kitagadott melegeknek Lengyelországban.” Így indul a könnyfakasztás, majd folytatódik a hergelés és érzékenyítés keveréke, abban a modorban, ahogy a netes közösségi felületeken megszokhattuk. „De én láttam egy embert, aki hallotta, hogy mondták, vagy, hogy nekem is mondta egyszer ezt egy illető.”

„Karácsony a homofób szülőkkel. A szivárványos karszalagot viselő aktivisták december 18-án, szombaton kora délután egy karácsonyfát vittek a helyszínre. Linus a saját tapasztalataiból tudja, hogy az ünnepi időszak nehéz tud lenni az LMBT emberek számára. “- Apám nem is akar látni. Amikor három évvel ezelőtt karácsony este elmentem hozzá, azt mondta: “Miért jöttél ide? Tönkretetted a karácsony estémet, undorodom tőled!” Az aktivista szerint sok lengyel családban az LMBTQ gyereket azért dobják ki otthonról, mert a szüleik homofóbok.”

„Karácsony a homofób szülőkkel”. (A felvezető mondat a „Hogyan adjunk hatásvadász és demagóg címeket?” verseny első helyezettje.)

Na,de álljunk csak meg itt.

Ezen jó régóta bosszantom magam. Mi az, hogy LMBT ember? A nyelvtani szerkezet ilyenekre emlékeztet, mint magyar ember, keresztény ember, vagy az alföldi ember, a házasember, íróember stb. Tehát az egy identitás? Van olyan, akinek a betegsége az identitása?

A kancsal ember? A veseelégtelenségben szenvedő ember? A színtévesztő ember?

Eddig úgy volt, hogy a lúdtalpas ember identitása az volt, hogy alföldi ember, vagy íróember, vagy magyar ember, esetleg városi ember, és csak úgy mellesleg volt lúdtalpas, vagy nagyothalló.

De szerencsére léteznek progresszív és haladó emberek, akik csatasorba állnak a maradiság, kirekesztés és a gyűlölet ellen.

„A szivárványos karszalagot viselő aktivisták december 18-án, szombaton kora délután egy karácsonyfát vittek a helyszínre. Linus a saját tapasztalataiból tudja, hogy az ünnepi időszak nehéz tud lenni az LMBT emberek számára.”

A karszalag az fontos. A karszalag az öntudatot ad. A karszalag arra jó, hogy ha az ember kételkedik a céljai értelmében, mármint annak a célnak az értelmében és nemességében, amit az az érdekvédelmi szervezet, amit képvisel, hirdet -, akkor az segít elhessegetni a kételyt. A karszalag az olyan, mint bakancs a lábon. Jobban esik benne a menetelés. Karszalagban az ember nem kételkedik. BKV ellenőr, Munkásőr, LMBTQ aktivista. Karszalagban az ember kihúzza magát, és utasít, számon kér, pofont ad, felemeli a karját, és rámutat.

Ideje lenne az embereket megnevelni! Táborba kéne zárni azokat, akik nem szeretnek valakit, akik nem szeretik azokat, akikre rámutatnak: SZERESD! Rendeletet kéne már hozni, hogy az embereknek megmondhassunk, kit szeretnek, s ha nem hajlandók maguktól szeretni, akkor szigorú büntetés!

A karszalag már megvan hozzá!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére