Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„BÚJÉK 2022”

Georg Spöttle

2021.12.31. 09:41

 

Szociul írtam, hogy a baloldal is megértse, hiszen az övék a legjobb helyesírási szakkör az északi féltekén. Két nap és vége az évnek, ez azért durva. Mennyi jó sztorira tekinthetünk vissza. Igazából egy véget nem érő show volt 2021. Volt ott minden, krumplizsák dobáló erőművészből lett szomorú bohóc, biciklis artista, akinek a cirkusz 500 millióért plakátolt és a végén jó nagyot zakózott. A szakállas nő is eltűnt, szóval a vége felé már kezdett kiürülni a porond. Mára már csak Mini Feri, a klón maradt a fényét vesztett sátorban. Ő a zsonglőr bár igazából csak szavakkal dobálózik labdák és buzogányok helyett, az meg nem néz ki jól, de hülyén hangzik.

Morfondírozok, hogy milyen lehet egy baloldali szilveszter? Gréczy Zsolt nagy szakértelemmel húzogatja a malac farkát, miközben Timike visít hozzá. Bár a Medián is megállapította, hogy lankad az ellenzék, így nincsen már mit nagyon cibálni. Egy pohár pezsivel még Ágnesnél is nyitott kapukat döngetünk, Bangóné pedig molinókat gyárt „Boldog Szivlesztert” kívánva minden libernyáknak.

Még szerencse, hogy van bulihely, pedig majdnem azt is eladták a „party arcok”(7párti arcok?). Persze a bringasávon is elvonatozhatnának, papírtrombitával idegelve az amúgy is zabos, dugóban álló autósókat. Szél Berni rappelne, Jakab és Fletó vonaglanak, Varjú MC, az MTVA break dance verseny nyertese a hátán pörögne az Oktogonon. Hogy dekoráció is legyen Czeglédy az ördög ügyvédjét festi a falra, úgy lesz csak pokolian jó a buli.

MZP még jelmezbe öltözött, ő most Dooh Nibor, azaz a fordított Robin Hood. Ő most elvenné a szegényektől és odaadná a gazdagoknak. Micsoda szuperhős, azon morfondírozik, hogy hogyan tudná kivezetni az éppen visszaadott tizenharmadik havi nyugdíjat. „Vegyük el Mari nénitől és adjuk a multiknak. A nyugdíjasok amúgy is fideszes tahók” -lelkesíti híveit-. „Rezsicsökkentés??? Majd kevesebbet fürdenek ezek a gombák, meg ne tévézzenek éjfélig akkor kevesebb áramot fogyasztanak.”

Niedermüller tuti nem megy el, neki túl fehér és túl hetero a buli. Szeretne egy csapat migránst és transzvesztitát, csak ezek a fránya törvények meg az a kerítés. Ahmedéket nem tették fel a VIP listára, a nénibácsik pedig éppen brüsszeli óvodákban érzékenyítenek. „Hát így nem lesz elég forró a hangulat”, bólogat majd Vágó bácsi, „de lehetünk még milliomosok, csak el kell adni a közvagyont.” „Kabulban jobbak voltak a bulik”, nosztalgiázik Timike, „ott egész évben petárdáztak.”

Hát valahogy így képzelem el a baloldali Szilvesztert, bár élőben nem szeretném megtapasztalni. De hát amúgy is gomba vagyok és nem ér el a nyugati fény. Kínában újévkor a barátok narancsot adnak egymásnak ajándékba, mivel az az arany és a gazdagság szimbóluma. Barátaim Boldog Új Évet és áprilisra sok narancsot kívánok nekünk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére