Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dobrev Klárának van programja

Bohár Dániel

2020.11.28. 10:50

Gyurcsány Ferenc felesége nemcsak Magyarországot, hanem egész Európát megmenti.

Nem tudom elképzelni, hogy létezik-e olyan Facebook felhasználó magyar ember, aki ne találkozott volna Dobrev Klára valamelyik drámai videójával. Van egy kedvencem, amelynek a szövegét most idézném.

Egyre súlyosabb a válság. A vírus elszabadult, a gazdaság romokban. Már minden magyar család érintett. Pedig Európa mélyen a zsebébe nyúlt, hogy segítsen hazánknak. Zágrábban ebből a pénzből befagyasztották az alapvető élelmiszerek árát. Varsóban pedig a munkanélküli segélyt emelték meg uniós pénzből. Orbán azonban nem segít. Inkább csak alkotmányba foglalja a lopást. Neki az most fontosabb. Pedig Európa segít! És nekünk erre van programunk! Az európai uniós támogatásokat most oda kell küldeni, ahol a helyük van. Önkormányzatokhoz, civil szervezetekhez, családokhoz, kisvállalkozókhoz. Ezen fogunk dolgozni.

Először is, ha már Dobrev Klára annyira segíteni akar valakin, akkor több értelme lett volna a videó hirdetésére költött pénzt jótékony célra fordítani. Több közösségi média szakembert is megkérdeztem, hogy mekkora összeggel lehet elérni, hogy Facebook hírfolyamban állandóan jelen legyen valaki, sőt még a YouTube-ot sem lehet nyugodtan megnyitni a dobrevi demagógia nélkül. Sok milliós összeget említettek. A videót elvileg az európai Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége készítette, azaz a DK uniós pártcsaládja.

A Dobrev mondókája annyira demagóg, hogy utoljára gimnáziumi történelem óráimon találkoztam ilyennel amikor a Rákosi-korszakról tanultam. A hasonlóság nem véletlen, hiszen a kommunista hazudozást Dobrev Klára első kézből tanulhatta meg nagyapjától Apró Antaltól, aki onnan lehet ismerős, hogy ő felügyelte 1956-ban Nagy Imre és mártírtársainak koncepciós perét, majd kivégzését, amelyet a Parlamentben személy szerint ő is jelentett be: a nép jogos elégtétele, az ellenforradalom méltó megbosszulása. Az 1956 utáni megtorló fellépésének hála a MSZMP Központi Bizottsága kiutalt a családjának egy budai villát, amelyet a komcsik egy zsidó orvos családtól koboztak el. Dobrev Klára és férje Gyurcsány Ferenc a mai napig ebben a villában él a Szemlőhegy utcában. Nagyapja mellett a kommunista demagógiát édesanyjától is örökölhette, hiszen Apró Piroska a rendszerváltás előtt erős külker vonalon mozgott, majd az 1994-es MSZP-SZDSZ győzelem után Horn Gyula miniszterelnök kabinet vezetője lett.

A politikában van egy mondás, miszerint a fiúk/lányok nem felelősek a szüleik tetteiért, de ha létezik kivétel, akire ez nem igaz az az Apró-klán. Ugyanis nehezen tudom elképzelni, hogy Apró Antallal és Apró Piroskával a háta mögött valaki mondjuk igazi demokrata lenne. Miközben egyébként a férjét úgy hívják, hogy Gyurcsány Ferenc. A DK elnökét aligha kell bemutatni. Gyurcsánytól a demokrácia olyan messze áll, mint a 2006-os rendőrterrortól a világbéke.

Tehát ez a família aggódik Magyarországért és beszél arról, hogy valójában Európa segíteni akar, de Orbán Viktor ezt meggátolja. Az idézett szövegben érdemes megfigyelni a szóhasználatot. A magyar állam nem, de “Európa segít!” Igen, igen, ahogy Dobrev nagyapjának is segített anno a Szovjetunió.

„A vírus elszabadult, a gazdaság romokban.” – fröcsögi Dobrev Klára egy mondaton belül két hazugságát. Abban viszont igaza van, hogy a magyar gazdaság már volt romokban, sőt az államcsőd is fenyegette. Az egyetlen szépséghiba, hogy akkor Gyurcsány Ferencnek hívták a miniszterelnököt.

„Pedig Európa mélyen a zsebébe nyúlt, hogy segítsen hazánknak. Orbán azonban nem segít. Inkább csak alkotmányba foglalja a lopást. Neki az most fontosabb.” Ugyan nem vagyok alkotmányjogász, de józanul gondolkodó állampolgárként sem nagyon tudom értelmezni, hogyan lehet „alkotmányba foglalni a lopást”. Dobrev Klárától csak annyit szeretnék kérni, hogy legközelebb a videójában jelölje meg pontosan azt a paragrafust az Alaptörvényben, ahol fellelhető a „lopás” belefoglalása.

Az a baj ezekkel a magukat demokratának nevező kommunistákkal, hogy genetikailag úgy vannak kódolva, hogy csak hazudni tudnak. Gyurcsány Ferenc? Életében nem volt még őszinte pillanata. A családot közelről ismerő forrásom szerint pedig Dobrev Klára még Ferinél is rosszabb.

Ha egyáltalán létezik olyan.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére