Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Donald Trump fejét nem lehet büntetlenül letépni

888.hu

2017.06.01. 12:58

Komoly pofont kapott az USA-ból a Dopemant felmentõ bírósági döntés.

2017 áprilisában az MSZP és a DK nem mert saját jelöltet indítani, inkább felsorakoztak a függetlenként induló rapper, Pityinger László, alias Dopeman mögé.

A korábban még szebb napokat látott művész arról ismeretes, hogy többek között a 2013. szeptember 29-én az akkor még létező Együtt-PM entitás rendezvényén a kormányfő levágott fejével viccelődött.

A helyzet egyszerű, a miniszterelnököt gyalázó Karácsony-Szigetvári-Juhász-Pityinger konglomerátum minden következmény nélkül randalírozhatott, sőt 2016 novemberében jogerősen felmentette a Fővárosi Törvényszék Pityinger Lászlót, akit Orbán Viktor kormányfő hungarocellből készült szobrának ledöntésével kapcsolatban garázdasággal vádoltak. A perben a művész urat a Társaság a Szabadságjogokért nevű külföldi ügynökszervezet képviselte.

Kicsit más a helyzet amerikai barátainknál. Egy bizonyos Kathy Griffin komika, a CNN fakenews tévécsatorna műsorvezetője szintén – első körben – jó ötletnek találta Donald Trump levágott, véres fejével történő játszadozást.

Szemben hazánkkal, azonban még bírósági eljárásra sem volt szükség a súlyosnak mondható következményekre. A CNN azonnali hatállyal kirúgta az érintettet, Bill Clinton lánya, Chelsea aljasnak minősítette a komikus performanszát, az ügyben pedig az elnök védelmét ellátó szolgálat, a Secret Service is nyomozást indított. 

Kathy Griffin kínos videóüzenetben kért „sűrű bocsánatot” a szólás- és véleménynyilvánítás fellegvárában, de úgy tűnik egy időre teljesen kiírta magát az amerikai közéletből, és valószínűleg nem fogják belátható időn belül képviselőként indítani a Demokraták, akik szintén stigmát szereztek Griffin akciójával.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére