Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez vár ránk, ha nyer a Márki-Zay mögött álló baloldal

K. Gaál István

2022.02.07. 18:00

 

Belegondolni is rossz abba, hogy mi lenne, ha a baloldali kis pártok nagy koalíciója nyerné meg a választást április 3-án. Nagy vonalakban persze már tudjuk: jönnek a migránsok, mennek a forintok a rezsire, emelkednek az árak, jöhetnek az LMBQT-aktivisták az iskolákba és még sorolhatnánk. Ez persze csak a jéghegy csúcsa, nézzünk kicsit mélyebbre, mert bizony már látszik, hogy mi várna ránk, ha hatalomra kerülnének Gyurcsány bábjai.

Azt tudjuk, hogy mi történik a főpolgármesteri hivatalban, hiszen az kiderült, hogy komoly cápák dolgoztak a városháza eladásán és az is kiderült, hogy egy új halfaj köszönhető Karácsony Gergelynek, mégpedig a „szarik rája”. Vagyis spekulációk, maffiamódszerek és ki tudja még mennyi minden mocsok lapul a felszín alatt.

Haladjunk egy kicsit a fővárostól Dél-Nyugat irányába. Nézzük meg mi folyik Érden. Éppen ugye arról megy a vita, hogy Bősz Anett férje, Csőzik László miért vett fel illegálisan fizetést. Történt, hogy a városvezető amellett, hogy főállású polgármester a Dimenzió Kölcsönös Biztosító és Önsegélyző Egyesület felügyelő bizottságának is a tagja, és ebben a minőségében ügyesen fel is vesz havonta bruttó 225 ezer jó magyar forintot. Vélhetően Csőzik szereti a pénzt (is), de ez semmi, mert gyanúsan olyan sötét – ő és az adminisztrációja is –, hogy nem tudtak az önkormányzati törvény májusi változásáról. Az előírások tavaly óta tiltják, hogy más kereső foglalkozásuk legyen, illetve olyan tevékenységet folytassanak, amelyért díjazás jár és nem lehetnek gazdasági társaság közreműködő tagjai sem. Márpedig Csőzik, a saját vagyonbevallásában jelezte, hogy neki van egy kiegészítő keresete – szabálytalanul.

Ugrás a Duna túloldalára, irány Szigetszentmiklós. A baloldali összerogyás itt is gondoskodik a műsorról, ráadásul immár hónapok óta. Volt már szó arról, hogy Nagy János polgármester, amikor megtudta, hogy a helyettesének felesége DK-s színekben (is) indul ellene az előválasztáson, akkor páros lábbal rúgta ki Jószai Attila alpolgármestert. Ezt nem tehette volna meg, így végül fenyegetéstől és személyeskedéstől sem mentes harc végén Nagynak vissza kellett helyeznie Jószait a hivatalába. A helyzet nem sokkal jobb, mert az utolsó képviselő-testületi ülésen kiderült, hogy meghurcolt DK-s alpolgármester ismét a kormányhivatalhoz fordult és felügyeleti intézkedést kért a kormányhivataltól, végre nem hajtott testületi döntés miatt. Mindeközben az önkormányzat a Miniszterelnökségtől kért állásfoglalást az ügyben, mert akkora káoszt teremtett a Márki-Zay imádó polgármester, hogy azt már helyben lehetetlen kibogozni.

Érd és Szigetszentmiklós helyben topogna, ha a kormány nem hajtana végre beruházásokat a városokban. Önerőből semmit sem tudnak elérni a baloldali vezetők, de az általuk szidott kormány, az emberek érdekében segít nekik.

Amennyiben a baloldal nyerne április 3-án, akkor jönne az országos szintre emelt botránypolitizálás, a mutyik, a harácsolás, a személyes bosszúk, no és persze a migránsok, a rezsicsökkentés eltörlése, az LMBQ-t lobbi és a fizetős egészségügy.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére