Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Faji kérdések

Pozsonyi Ádám

2022.08.13. 10:29

 

Előttem egy kép. Egy tüntető egy táblát tart a kezében. A táblán kutyák meg emberek láthatók, és mindegyik csoport mellett jelmondat. „Ők kevert fajúak”, illetve „Ők egy faj”.

Hogy ezzel végülis mit akart az illető üzenni, nem világos, de ez a faj dolog most nagyon fut. Főleg annál az embertípusnál, aki imádja, akinek lételeme, hogy valamiért tiltakozzon, pattogjon, hisztizzen, lehetőleg olyan dolgokért, amik nem érintik, és amikhez semmi köze.

 

Mivel balliberálisoknál minden „csomagban” megy, így minden bizonnyal a most erdőkért tüntetők Facebook üzenőfalán megfér egymás mellett az „orbáni rasszizmus” elleni hiszti, és az ukrán zászlós profilkép, ami elég érdekes az elmúlt időszak eseményeinek tükrében.

 

Pár napja a dnyiprói anyakönyvi hivatal megtagadta egy ukrán katona és egy ukrajnai orosz nő egybekelését. A férfi 2014 óta szolgált az ukrán hadseregben, és amikor lehetősége nyílt Dnyipróba utazni, a pár úgy döntött, hogy hivatalossá teszi kapcsolatát, de az anyakönyvi hivatalnál elutasították őket, arra hivatkozva, hogy az országban hadiállapot uralkodik, és semmilyen segítséget nem nyújtanak az agresszor ország állampolgárai számára.

 

Bár szerintem a nő örüljön, hogy csak férjhez nem mehet, és verdesse a hátsóját a földhöz, hogy egyáltalán ott maradhat Ukrajnában.
„Az oroszok elsöprő többséggel támogatják a háborút. Meg kell őket fosztani attól a jogtól, hogy átlépjék a nemzetközi határokat, amíg meg nem tanulják tisztelni azokat.”
– mondta Dimitro Kuleba külügyminiszter. Igen, pálcával kell móresre tanítani azokat, akik orosznak születtek, és nem mennek a Kreml elé tüntetni, és nem gáncsolják el Putyin elnököt a lépcsőn, vagy nem mennek oda egy induló tankhadosztály elé, és nem mondják azt:
„Állj, ez gonoszság! Te tankos gyilkos, fordulj vissza azonnal! Lövöldözni nem szép dolog!”
Esetleg – hogy a liberális érzelmű Facebook-felhasználó elégedett legyen – tegye még hozzá: „MAKE LOVE NOT WAR!”
Mindezt lehetőleg szivárványszínnel, bár nem tudom, a valóságban hogyan kell színesen beszélni, de a haladóknak amúgy sincs közük a valósághoz, úgyhogy elég, ha mémben gondolkodunk.

 

Dimitro Kuleba ukrán külügyminiszter olyat is mondott, hogy minden országból ki kell tiltani az oroszokat, mivel nem tisztelik más országok határait, és még Zelenszkij is tett ehhez hasonló kijelentést, sőt, legutóbb a következő kijelentést tette: „ki kell tiltani az oroszokat az összes nyugati országból”. És ezzel a nézetével nincs egyedül.

,,Európa meglátogatása kiváltság, nem pedig emberi jog” – írta Twitteren az észt miniszterelnök. Észtország és Finnország vezetői azzal a kéréssel fordultak az Európai Unió tagországaihoz, hogy függesszék fel a turistavízum kiadását az orosz állampolgároknak. Természetesen nem faji alapon, faji alapon csak a Zorbán gondolkodik.

 

De azért, hogy az átlag haladó szellemi hírzabálót össze ne zavarjuk, megemlíthetjük, hogy oroszokkal házasodni nem szabad, de a melegházasság hamarosan eljön, az ezzel kapcsolatos törvényi szabályozást most változtatják meg. Így a balliberális meseország összes toposza a helyén maradhat, és az arcokon felragyoghat a derű. A világ továbbra is éppolyan fekete-fehér, ahogy azt eddig gondolhattuk.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére