Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fekete tündék

Pozsonyi Ádám

2022.02.12. 12:40

 

Nem sok marad az embernek a haladó utópiában. Mivel a liberalizmus az élet alapvető kereteit számolja fel, egy folyamatos hátrálás zajlik.

Itt már rég nem a trón és oltár, vagy – rendben, ne várjunk sokat -, a polgári erkölcs és polgári lét forog kockán. Nagyapám el nem hitte volna, hogy eljöhet kor, amikor alaptörvénybe kell fektetni, hogy az apa férfi és az anya nő.

Tegnap megint elvettek valamit. Tőlem. Tőlünk. Akik minőségben gondolkodunk, kultúrában gondolkodunk, hagyományban gondolkodunk, és igen, akik szeretünk kötődni valamihez, szeretünk ragaszkodni valamihez. Akik szeretünk szeretni valamit. Emberek vagyunk.

Mert az emberi létezés alappillére, hogy az ember kötődik, szeret és ragaszkodik. Ez fájdalmaknak és boldogságoknak egyaránt forrása. Szerelem, féltékenység, gyermek, család, a hazád, a városod, a gyűjteményed, kedvenc íród, énekesed és a történeted. Ha ezt el akarod venni, megszűnik az emberi lét, megszűnik a társadalom. Megszűnik, ahogy feloszlott a Jedi rend, amelyben tilos volt kötődni, vagy a kommunista utópia, mely próbálta felszámolni a családokat, és most a liberalizmus, mely a nemzeteket, kultúrákat akarja felszámolni.

Most a liberalizmus ismét elvett valamit. Belerondított egy kötődésbe, egy érzésbe, egy érzelembe. Mert az ember történetekhez is kötődik. Sehonnai bitang gazember, aki elveszi az embertől a történeteit. Igen, kötődni jó, és elfogultnak lenni is jó. „Azt az embert jobban szeretem, mint azt a másikat, és az én kultúrám előrébb való, mint a másik kultúra”. Ha ezt mondod, akkor vagy ember, s ha a „minden ember egyenlő”, meg a „szeretni kell mindenkit” mézesmázos hazugságaid mondogatod, akkor kezdesz szörnyeteggé változni.

Ma ismét elvettek valamit tőlünk, folyton hátráló normalitás hívőktől. A Lord of The Rings oldalán mutattak be pár képet a készülő új Gyűrűk ura sorozatból. Nézem, nézegetem. „Törpkirálynő az új Gyűrűk ura sorozatban.”

Hát, igen. Várható volt, hogy ezt sem hagyják békén. Túl fehér volt, túl európai. Meg kellett gyilkolni.

A Törpkirálynő – természetesen – fekete. Mi más lenne? Reméljük, hogy mellé még LMBTQ is, mert úgy az igazi. De láthatunk fekete tündét is. Ráadásul ő egy kitalált karaktert fog játszani, aki nem szerepel egy könyvben sem. Itt már sem az eredeti író, sem az eredeti filmrendező nem számít. (Peter Jackson nem is vállalt közösséget ezzel a sorozattal.)

Így tönkretenni kedvenc világomat! Ennél sokkal kevesebbért is húztak már karóba embereket!

Már látom a jövőt! A legközelebbi sorozat címe „Black is black„ lesz, és minden epizódban egy frissen lebitumenezett út lesz látható. A reklámokban is csak fekete sampont, fekete cipőkrémet és fekete fogkrémet hirdethetnek. Megjegyzem, a Gyűrűk ura történetében már vannak sötét bőrű szereplők, az orkok. Ha gyanúm beigazodódik, azok majd ezentúl fehérek lesznek.

Eddig a következőket olvastam a készülő sorozatról: „Minden idők legdrágább szériája: Csak az első évadra elképesztően nagy összeget tapsol el az Amazon.”

Hát, nem tudom. Nekem a Három testőr trilógia (A három testőr, Húsz év múlva, Bragellone Vicomte) Kriterion, gyenge nyomású példányokban van meg, de imádom, jó az úgy, ha lehet, Porthosból ne csináljanak transzgender férfit, mert gyilkolok.)

Eszembe jut a beszéd, amit Aragorn mondott a fekete kapuban. „Eljöhet az a nap, amikor... de ez nem az a nap”. Hát, mégis. Ez a mai nap olyan szomorú.

Fekete Törpkirálynő az új Gyűrűk ura sorozatban!

Egy ismerősöm kommentje egy csoportban a hír alatt, hogy „Kihallgatták a barátnőjét megvakító férfit”: A néger tündék miatt lehet, jobb lenne, ha valaki az én szemem is kinyomná.

Azt hiszem, ezt a sorozatot nem nézem meg. Szerintem maradok a Star Warsnal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére