Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felemelő

Bohár Dániel

2022.03.16. 18:00

A háború árnyékában a békét kívánni egyszerre felemelő és elgondolkodtató.

Még soha nem volt ennyire nagy jelentősége a Békemenetnek, mint most. A körülményeket ismerjük. A szomszédunkban háború dúl. Emberek millió hagyják el Ukrajnákat, a menekülteket segítjük és befogadjuk. Mindent meg kell tenni a békéért, a biztonságért és azért, hogy hazánknak semmi köze ne legyen ehhez a háborúhoz.

Félmillióan gyűltünk össze március 15-én, hogy erőt és nyugalmat mutassunk.

 

A Békemenet az üzenete mellett a találkozásokról is szól. Sokakkal beszélgettem a háborúról, Magyarország helyzetéről és természetesen a választásokról is. Az egyértelműen látszik, hogy épeszű ember ki akar maradni ebből a konfliktusból, nem akar fegyvert és katonákat sem küldeni Ukrajnába. Magyarországnak végre a saját érdekei mellett kell kiállnia. A történelmünk során általában mindig valakihez csapódtunk, most végre elérkezett az idő, hogy ne mások, hanem a saját érdekeinket tartsuk szem előtt. A választásokról is megvolt mindenkinek a véleménye. Sokszor hallottam azt az érvelést, hogy most nem babra megy a játék. Ebben a helyzetben bizony tapasztalattal rendelkező, komoly, megbízható és a hazát képviselő politikai vezetésre van szükség. Na, ez a másik térfélről egyik esetben sem mondható el.

 

„Ezt a választást meg kell és meg is fogjuk nyerni. Megnyerjük, és akkor béke, biztonság és nyugalom lesz Magyarországon.”

 

Orbán Viktor a beszédében leszögezte, hogy Magyarország – ameddig ő a miniszterelnök – kimarad ebből a háborús konfliktusból. Ez hazánk és a magyar emberek egyértelmű érdeke. Azért fontos ezt leszögezni, mert a magyar baloldal pont ennek az ellenkezőjét képviseli. Márki-Zay Péter több alkalommal elmondta, hogy fegyvereket és katonákat küldene a háborúba, amellyel belesodorná Magyarországot a háborúba. Nem ő az egyetlen baloldali politikus vagy közéleti szereplő aki így tett. A Jobbik alelnöke egy titkos felvételen árulta el, hogy egyértelműen az a céljuk, hogy magyar katonák menjenek az ukrán frontra harcolni, sőt, a baloldali tüntetésen Iványi Gábor is erről értekezett.

Nem véletlen ez a háborúpártiság. Soros György nemrég kifejtette, hogy ami a történik Ukrajnában, az a harmadik világháború előszele vagy legalábbis ő ezt szeretné. Ugyanis – minő meglepetés – az amerikai milliárdos első ötlete is az volt, hogy fegyvert kell küldeni Ukrajnába.

 

Háborúpárti baloldal a globalista megrendelőivel és békepárti jobboldal, patrióta értékekkel.

Jelen pillanatban ez a választás.

Maradva március 15-énél és a két rendezvénynél: azt nem tudtam nem észrevenni, hogy miközben Orbán Viktor beszéde után a félmilliós tömeg a „Ria-Ria Hungária!” és a „Hajrá magyarok!” szólamokat skandálta, addig a balosok párezres tüncijén az „Orbán takarodj!” szólt.

Felemelkedés vagy gyűlölet.

Ez is a választás a kérdése.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére