Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány és ahol a kutya el van ásva

Horváth K. József

2021.04.26. 14:00

Különös játékba szállt bele Gyurcsány a napokban. Célja persze változatlan: a választók megtévesztése, a társadalmi valóság helyére az általuk kreált valóság helyezése, nyilvánvalóan a politikai ellenfél lejáratása a hatalom megszerzése érdekében.

 

A közelmúltban zajlott egy különös közvélemény-kutatás, amelyet a Gyurcsány–Bajnai kettőshöz köthető ezalenyeg.hu végzett. Sugalmazó kérdéseket sommás állítások követtek. Mint a Magyar Nemzet beszámolt róla, mindez így hangzott: „Ön szerint minek köszönhető Orbán Viktorék nyilvánvaló kudarca a koronavírus okozta halálok megakadályozásában? Loptak a lélegeztetőgépeknél, vakcináknál is – 1-es gomb. Lerohasztották az egészségügyet – 2-es gomb. Dubajba mentek inkább, nem érdeklik őket a magyar emberek – 3-as gomb. Próbáltak jól dolgozni, csak nem sikerült – 4-es gomb.” Ilyen aljas szövegek hangzanak el a közvélemény-kutatásnak álcázott telefonhívások során.

Miközben a portál szélsőségesen inkorrekt húzása miatt háborgott a józan világ, személyesen Gyurcsány Ferenc is csatlakozott az akcióhoz. A kezdettől fogva oltásellenességet hirdető Böszme, miután kiadta az oltáspártiság jelszavát, megpróbál eltörölni mindent, amit korábban e téren műveltek. Facebook-oldalán azt írta, hogy „Ti vagytok azok, akik magyar életekkel játszotok!

Engem lehet sértegetni. Már megszoktam. Hazudhattok rólam mindent a tévében. Lehet »Gyurcsány a hibás« mindenért. Lepereg. De most túl messzire mentetek! Ugyanis ismeretlen telefonszámról magukat Gyurcsány Ferencnek kiadó személyek hívogatják tömegesen a magyar embereket azzal, hogy ne adassák be maguknak a koronavírus elleni vakcinát.” Aztán jött a lakájmédia kórusa a Narancstól kezdve a hvg.hu-n át a 168.hu-ig, a Blikktől, a Klubrádión keresztül a Magyar Hangig, nem győzve hangsúlyozni, hogy a Fidesz áll a hívások mögött.

Az mindenesetre furcsa lenne, hiszen ha valaki magát Gyurcsány Ferencnek adja ki, akkor a minimum, hogy az ország által ismert Gyurcsány-hang szólaljon meg a telefonban. A magyar ember ugyanis nem hülye, hogy az orgánumban felelhető csalást ne venné észre. Bár a baloldali politikai térfélen napi gyakorlat ostoba mucsaiként tekinteni a magyarokra, akiknek még ahhoz sincs eszük, hogy megkülönböztessék Ferenc hangját a Feri orgánumát utánzó provokátorétól.

Érdekes az is, hogy a technika jelen állása szerint egyetlen hangfelvételről sem tudni, amelyen „Gyurcsány” oltásellenes szövege hallatszik, s amellyel bizonyítani lehetne, hogy valaki a DK vezetője nevében állít valótlanságokat a telefonban.

Ettől függetlenül Gyurcsány Facebook-bejegyzését a baloldali sajtó készpénznek veszi.

Emlékezhetünk a CNN-től kiszivárgott felvételekre, amelyeken a cég vezérigazgatója büszkén vállalja, hogy a legelképesztőbb hazugságokkal vádolták meg Trumpot annak érdekében, hogy eltakarítsák az elnöki székből.

De emlékezhetünk arra is, hogy amikor a Capitoliumot megostromolták a provokátorok, a sajtó azzal volt tele, hogy a gonosz trumpisták meggyilkoltak egy rendőrt. Először azt mondták, hogy agyonverték egy poroltóval, később azt, hogy gázspray-vel fújták le, és allergiás reakció okozta a halálát. Pár napja az orvosszakértő megállapította, hogy nem volt semmiféle fejsérülés, sem allergiás roham. A rendőr, amikor azon az estén hazament, s beszámolt a szüleinek arról, hogy jól van, nem sokkal később két agyvérzést kapott, és ebbe halt bele.

Ez a gyurcsányista baloldal sajtószabadsága. Ennek szellemében működik az ezalenyeg.hu „közvélemény-kutatása”, ennek szellemében állíthatja Gyurcsány, hogy a nevében oltásellenes propagandát tol a jobboldal.

Bogár László közgazdász régóta mondja, hogy a társadalmi valóság jó ideje összeomlott, s helyette hamis valóságot gyártó globalista üzemek igyekeznek azt a hamis politikai párbeszédet legyártani, amit például a baloldal a parlamentben és a közélet más fórumain folytat.

Földi László biztonságpolitikai szakértő szerint itthon is a kormányt szeretnék leváltani. Mindegy, hogy liberális, baloldali vagy gendercímszóval. A döntő az, hogy az így esetleg hatalomra kerülő gyurcsányisták egy percig sem lesznek önállóak, csak marionettfiguraként látják el feladatukat. A tényleges döntések a külföldi érdekek szerint születnek. Nagy valószínűséggel ismét külföldi tulajdonba kerülnének a közművek, a víz, gáz, villany, a termőföld, és természetesen mindezt naná, hogy a demokrácia, a jogállamiság jegyében. Innentől kezdve azonban a magyar gazdaság önállósága teljesen elvész. Az fogja megmondani, mi történjen Magyarországon, akinek a kezében a pénz van, teljesen mindegy, ki lesz kormányon.

Itt van a kutya elásva. Gyurcsány Ferenc és csatolt részeinek kétségbeesett kísérletei a valóság meghamisítására innen erednek. Ami nem csoda, hiszen a globalista SZDSZ helyi ügynökhálózata 1970 óta ma is jelen van Magyarországon.

Gyurcsány is nekik dolgozhat. Gyurcsány is a globalista nagytőkét szolgálhatja. Ezért megy szembe oly gátlástalanul a nemzeti szuverenitásunkat megőrizni akaró honfitársaink tömegeivel.

Nem árthat így tekinteni a Böszme minden megnyilvánulására.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére