Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány Ferenc megüzente

Bohár Dániel

2023.01.06. 12:10

A bukott miniszterelnök nem tétovázik, az újévet egyből azzal kezdte, hogy bejelentette: leszámol a baloldal maradékával is. Bejegyzését nem igazán lehet máshogy értelmezni.

 

„Teljesítményverseny” – ez az új gyurcsányi kulcsszó. A DK elnöke arról értekezett, hogy a baloldali pártok között versenyre van szükség. Ezeket a versenyeket hívjuk választásnak, ahol általában csúfos vereséget szoktak szenvedni. Gyurcsány megunta, hogy kikapnak és még a maradékon is osztozkodnia kell olyanokkal, akik semmit nem tettek bele abba a gyengécske eredménybe.

A „teljesítményverseny” valójában a baloldal teljes bedarálását jelenti. Gyurcsány maga alá gyűri a maradékot is és nem lesz nehéz dolga, mert alig létezik már ott valami.

LMP? Párbeszéd? MSZP? Ezek már valójában nem létező pártok. Jobbik? Momentum? Már most is Gyurcsány zsebében vannak.

 

Fletó 2023-as terve, hogy elérje, a baloldalon az ő pártja legyen egyedül. Ő már nem akar előválasztani, mandátumokon vitatkozni és osztozkodni.

És a legszebb az egészben, hogy a többi balos ebből semmit nem vesz észre. Miközben megkapták az egyértelmű üzenetet, nem azon agyalnak, miképp lehetne jobban csinálni. Dehogy! Azzal vannak elfoglalva, hogy Orbán Viktor mit ebédelt Rómában. Lényegében a teljes megszűnés szélén állnak, de ők tengeri herkentyűket nézegetnek és folytatják ugyanazt a hergelést, ami 12 éve nem működik.

Annyira nem, hogy a legfrissebb kutatások szerint is 50 százalék felett van a kormánypártok támogatottsága. Ők meg összeadva sem érik el a 30-at.

Izgalmas év lesz.

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére