Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányékból ma is áradt a gonoszság

Horváth K. József

2021.03.22. 17:00

Amikor a Gyurcsány vezette Demokratikus Koalíció napi krónikájának lapjait nyálazza az ember, joggal gondol az Úrra Babits Jónás könyvében, aki a következő szavakkal küldte el Jónást Ninivébe: „Kelj fel és menj Ninivébe, kiálts a Város ellen! Nagy ott a baj, megáradt a gonoszság: szennyes habjai szent lábamat mossák.”

 

Ha a gyurcsányisták szavait hallgatjuk, akkor bizony elmondható, hogy Magyarországon is megáradt a gonoszság. Nem kicsit, nagyon.

Emlékeznek biztosan, az elmúlt hét fokozottan a DK-sok eltökélt oltásellenességéről szólt, miközben megszólalásaikban nem mulasztják el magukat a jóságos nagybácsi képében oltáspártinak feltüntetni. Lapunkban tegnap sikerült újságkivágással is dokumentálni, hogy ebből egy szó sem igaz. Ugyanis már februárban nyomtatásban jelentették meg, hogy a DK-s polgármesterek csak az EU által engedélyezett oltást fogadják el. Így kínai és orosz vakcina nélkül már több mint félmillió emberrel kevesebbet oltottak volna be, azaz több lenne a halott, ami egyértelműen Gyurcsányék lelkén száradna.

S hogy valóban mennyire megáradt itt a gonoszság, azt jól mutatja, hogy a látványos oltásbukta után a DK-sok most úgy tesznek, mintha semmi nem történt volna. Megrándították a vállukat, s új tartalommal kezdtek az emberek hergelésébe, elbizonytalanításába. Természetesen ennek alapja is aljas hazugság, de ez őket egyáltalán nem zavarja. A lényeg, hogy alkalmas legyen a gyűlölet szítására a kormány ellen, az emberek közül pedig minél többet továbbra is távol lehessen tartani az oltakozástól.

Ma két fronton támadtak: sajtótájékoztatón és a parlamentben, napirend előtti felszólalás formájában. Mindkettő lényege az volt, hogy a kevés szakember miatt az orvosoknak el kell dönteniük, hogy kit helyezzenek lélegeztetőgépre, és kit hagyjanak meghalni. Rémületet keltenek annak ellenére, hogy ilyen eset még nem fordult elő, és természetesen nem is fordulhat, hiszen Magyarországon 16 ezer lélegeztetőgép áll készenlétben, s napjaink kritikus időszakában kevesebb mint a tizede, 1500 beteg van gépen. Arató Gergely a parlamentben mégis ezzel riogat, a Magyar Orvosi Kamara információjára hivatkozva. Csakhogy a MOK nem azt mondta, hogy nálunk ilyen eset előfordult. Etikai kódexében arról beszél, hogy mit kellene tenniük az orvosoknak és az ápolóknak hasonló helyzetben. Arató Gergely és Barkóczi Balázs szóvivő pedig egyenesen azt sugallja, mint ha már elő is fordult volna. Arató: „A Magyar Orvosi Kamara információja szerint ma már arról kell dönteni a kórházakban, hogy kit raknak lélegeztetőgépre, és kit nem.” Barkóczi: „Ha tényleg minden ennyire rendben van, akkor miért beszélnek az orvosok és a Magyar Orvosi Kamara is arról, hogy sokszor kell dönteniük, ki kerüljön lélegeztetőgépre, és ki haljon meg.” Ezzel szemben maga Hegedűs Zsolt, az ajánlást koordináló Magyar Orvosi Kamara etikai kollégiumának elnöke szögezte le, hogy reményei szerint a dokumentum használat híján a kórházak polcain porosodik majd, aláhúzva, hogy a járvány jelenlegi stádiumában ilyen esetet még nem tapasztaltak.

Éhes disznó persze makkal álmodik. Nem először szeretné a halálkampányt folytató DK, ha rosszabb lenne a járványhelyzet Magyarországon, mint amilyen valójában. Emlékeznek, jó egy éve Arató az ATV-ben a környező országok halálozási statisztikáit sorolta, majd megjegyezte: ebben a számban sem áll SAJNOS rosszul az ország. Tehát Arató azt sajnálta, hogy a kormány jól védekezik, s nem bánta volna, hogyha Magyarországon nagyobb számban haltak volna meg az emberek koronavírusban.

A fantáziátlan és szavahihetőség tekintetében nagyon is igénytelen parlamenti képviselő ma azzal pofátlankodott elő a parlamentben, hogy a kormány a Moderna-vakcinából egy részt meg sem rendelt, mert szerinte fiktív számokat mond a kormány, hogy ezek decemberben érkeznének meg. Az ezerszer cáfolt információ ismételgetéséhez legalább annyira van bőr a képén, mint annak hangoztatásához, hogy nem is Brüsszel rendeli meg és osztja szét a vakcinákat, ahogy Orbán mondta, hanem az egyes tagállamok. Pedig Arató is jól tudja, hogy a nyilvánosságra került uniós szerződésekből ennek éppen az ellenkezője derül ki. Éppen az, amit a miniszterelnök mondott. De az ötperces hozzászólásába még azt a hazugságot is bele tudta passzírozni, hogy „600 ezer vakcina van a raktárakban, amit önök nem adnak be”.

Gyurcsány és szivárványkoalíciója naponta gondoskodik arról, hogy Csurka István még 1994-ben leírt megállapítása most is aktuális legyen: a nép „fogadja el, hogy az az igazság, amit ők hazudnak neki”.

A gonoszság tehát tényleg nem csak Ninivében árad. Teljesen mindegy, mik a tények. Gyurcsányék úgy szórják magukból a mocskot, hogy a valóságot lazán figyelmen kívül hagyják.

A legfontosabb azonban az, hogy mi vagyunk többen, mi vagyunk itthon, és mi mondunk igazat. A valóság pedig legyőzi a hazugságot és a gonoszságot.

Ez nem lehet kérdés.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére