Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányéknak a szavazók halála nem számít, csak a hatalom

Horváth K. József

2021.02.26. 16:30

Bicskanyitogató, amit a Gyurcsány-koalíció oltásellenességével sorozatosan és következetesen művel.

Nincs olyan megnyilvánulásuk, amelyben ne simfelnék a szerencsére egyre nagyobb számban lehetővé váló oltakozást. Ahol csak nyilvánossághoz jutnak, hosszan beszélnek – természetesen minden alap nélkül – a kormány ilyen-olyan teszetoszaságáról, hogy az emberekből saját egészségük, életük elleni döntéseket csikarjanak ki. Hogy lehetőleg minél később oltassák be magukat. Várakozzanak az EU által engedélyezett nyugati vakcinákra, miközben a háziorvosok tálcán kínálják nekik a magyar hatóságok által engedélyezett, hatékonyságukban éppen olyan jó kínai és orosz vakcinákat, amelyekkel a megbetegedéstől, a senki számára nem kívánt kórházi kezeléstől, végső esetben a haláltól lehet megmenteni az embereket. Majd az „előadásuk” végén hozzáteszik, hogy ők oltáspártiak.

Ha a választó egy kicsit is nyitott a baloldali oltásellenes propagandára, akkor sajnos megeszi ezt az aljas szöveget. – Milyen rendes ember/asszony, gondol a jövőmre, s arra kér, hogy saját érdekemben most ne, majd később, a csuda tudja, mikor oltassam be magam! – gondolhatja egy jóhiszemű gyurcsányista szavazó. Arra nem gondol, hogy amíg a párt gyűlölettel kéz a kézben „vigyáz” az egészségére, addig a járvány harmadik hulláma mindennél gyorsabb terjedési sebességével egyik pillanatról a másikra leüti a lábáról. Aztán vagy megmarad, vagy nem. Ez a jóságos Gyurcsány-koalíció politikai krédója a járvány kezelésére. Minden idegszálukkal arra koncentrálnak, hogy a némely emberben meglévő kormány elleni gyűlöletet orbitálisra nagyítsák föl, hogy ha majd szavazni kell, akkor ne legyen kétség, hova húzzák az ikszet. Ha kell, az életük árán is. Gyurcsányék a választóiktól elvárják, hogy szélsőséges esetben a halálukkal fizessenek az ő hatalomra kerülésükért. Ennél már nincs lejjebb. Ilyen abszurd gondolattal normális ember nem állhat a választói elé.

Persze erre azt mondhatják, hogy nem normálisak. Ez így lehet, ettől azonban még sokan hisznek nekik, s követik őket. Akár mindhalálig.

Ezért is fontos Kocsis Máté mai Facebook-bejegyzése, amelyben a Fidesz parlamenti frakcióvezetője leszögezi: „De bizony! A Gyurcsány-koalíció oltásellenes.” És már sorolja is az érveket. Megkérdőjelezik az oltóanyagok hatékonyságát, miközben szakemberek sora teljes felelősséggel áll ki a minőségük mellett. Vitatják a beszerzéseket, riogatnak, álhíreket terjesztenek. Támadják a szakembereket, orvosokat. Elég csak Müller Cecília tiszti főorvos keresztviselésének kigúnyolására gondolni, vagy hogy a kisgyerekek kedvenc játékait egészségvédelmi okokból nyunyókának nevező tiszti főorvost úgy próbálták nevetségessé tenni, hogy őt magát kezdték nyunyókázni. Azt az embert, aki a frontvonalban nap mint nap az ország lakóinak az életéért küzd. Azután petíciót indítanak az oltások ellen, és attól sem riadnak vissza, hogy kijelentsék: „a betegség jobb, mint a vakcina”. Lefordítva ez annyit jelent, hogy a DK egészségpolitikusa szerint a halál jobb, mint az élet. Mit lehet ehhez hozzáfűzni? Nincsenek olyan szavak, amelyekkel Komáromi Zoltán háziorvos legsötétebb, emberellenes kifejezését kommentálni lehet. Aki nem hiszi, az alábbi videóban meghallgathatja. Most csak az inkriminált részletet idézzük fel az ATV műsorából.

Műsorvezető: ...a kormányzat azt mondja, hogy bármilyen vakcina jobb, mint a betegség. És ezzel tényleg nehéz vitatkozni...

Komáromi Zoltán (közbevág): Én vitatkozok...

Műsorvezető: A Covidba idáig a világon belehalt két és fél millió ember...

Komáromi Zoltán (közbevág): Én ezzel vitatkozok!

Műsorvezető: ...az oltásba még senki.

Komáromi Zoltán: Világos. Én vitatkozom ezzel...”

De itt van Dobrev Klára minapi visítozása, amikor hosszan azt részletezte Facebook-oldalán, hogy a gonosz kormány kevesebb vakcinát kötött le, mint amennyit lakosságarányosan kapnánk. Gyurcsány felesége tudván tudja, hogy nem mond igazat, mégis szemrebbenés nélkül részletezi a valótlanságot. Így: „A magyar kormány jóval kevesebb vakcinát kötött le annál, mint amennyit lakosságarányosan kapnánk. Igen. Jól értették. A Fidesz-kormány sokkal kevesebb uniós vakcinát kötött le, mint amennyi tízmillió magyar embernek járna. Az Orbán-kormány szántszándékkal nem hívja le az uniós vakcinakeretet csak azért, hogy Brüsszelre mutogatva közben kínaival olthasson. Legyen világos, azért nem jutnak a magyar emberek előbb bizonyítottan uniós vakcinához, mert Orbán Viktor EU-ellenes politikáját ez szolgálja. A magyarok egészségét és életét alárendelték egy ilyen piszkos pártpolitikai játszmának.”

És nem szakadt le az ég. Remélem, érzik az állítás tarthatatlanságát. Miközben ők akarják távol tartani az embereket a vakcinációtól, ezt a bűnös magatartást a kormányra kenik.

Orbán Viktor éppen a ma reggeli rádióinterjújában mondta, hogy 17 millió vakcina le van kötve. „A lekötésben erősek vagyunk. Ha lekötéssel lehetne oltani, akkor már túl lennénk az egészen, de csak vakcinával lehet.” Hozzátette: „Felelőtlenségnek tartom a magyarországi politikai szereplők egy részének a viselkedését, nevezzük nevén, itt a baloldalról beszélek: oltásellenesek, folyamatosan álhíreket gyártanak, folyamatosan bizonytalanságot szítanak, és valahogy le akarják beszélni az embereket arról, hogy beoltassák magukat. Holott egyetlen esélyünk van a túlélésre, az időseknek különösképpen, ez pedig az oltás.”

Emlékeznek még a Gyurcsány-barát politikai elemző szörnyetegek szokásos gondolatára? „A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor (Orbánnak) kell viselnie a politikai következményeket.”

Kedves Olvasók! Nagyon kérem Önöket, hallgassanak a józan eszükre, és gondoljanak a saját életükre. Oltassák be magukat. Ne engedjék, hogy a Jóisten helyett Gyurcsányék aljassága döntsön földi létük hosszáról.

Tőlük ugyanis mindent lehet várni, csak kíméletet nem.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére