Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hamarosan szembe kerül az Unió az egész magyar nemzettel

K. Gaál István

2022.02.16. 18:00

 

Tudjuk mi történt szerdán az Unió bíróságán. A testület határozatban mondta ki, hogy elutasítja a Magyarország és Lengyelország által benyújtott, az uniós költségvetésből származó finanszírozás igénybevételét a jogállamiság elveinek tagállamok általi tiszteletben tartásához kötő feltételességi mechanizmus ellen irányuló kereseteket.

Ez így bonyolut, egyszerűsítsük le: hiába jár a két országnak jelentős összeg, nem kapja meg.

Indoklás: csak.

Mi meg itt a Kárpát-medencében nem vagyunk teljesen hülyék, még akkor sem, ha az Unió bírósága ezt feltételezi rólunk. Átlátunk a szitán és tisztában vagyunk vele, hogy az egész a gyermekvédelmi törvényről és a népszavazásról szól. Ez az, ami szúrja az uniós vezérek szemét, emiatt tartják vissza a pénzeket.

Mondhatnánk, hogy nincs új a nap alatt. Az EU valahogy nem nagyon akar beszállni például a magyar határkerítés felépítésének költségeibe. Pedig ugye a drótháló nemcsak minket véd, hanem az Unió egészét, hiszen nem tudnak bejönni az illegális migránsok. Nemhogy fizetni nem akartak, de még minket kritizáltak azért, hogy nem engedjük be az országunkba és az Unióba a bevándorlókat.

Ez persze már a múlt, de a helyzet nem változik. Most éppen a gyermekvédelmi ügyek miatt nem nyomják meg az utalás gombot. Kétségünk sem lehet afelől, hogy ha visszavonná a kormány a törvényt és a népszavazást, akkor dőlne a lé Brüsszelből. Mert az Uniónak nagyon nem tetszik, ami mifelénk megy.

A baj az, hogy az Unió nehéz helyzetbe hozta magát. Április 3-án lesz ugye a választás és a népszavazás is. Előbbin nyer a Fidesz-KDNP pártszövetség, vagyis Orbán Viktor marad a miniszterelnök, így a továbbiakban sem lehet a magyarokkal szórakozni. A népszavazáson pedig megvédjük a gyermekeinket és akkor bajban lesz az EU, amely jelenleg a kormányunk iránt érzett gyűlölet miatt szórakozik velünk, ám a népszavazást követően már az egész nemzettel áll majd szembe.

Akkor lesz majd igazán érdekes a helyzet. A szavazás – amely éppen olyan fontos lesz, mint a választás – eredményét mindenkinek (is) el kell fogadnia. Még a gittegyletben is.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére