Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hideglelés: cél a Fidesz-múlt törvénytelen eltörlése

Horváth K. József

2021.05.19. 13:45

A hideg futkosott a hátamon tegnap este, amikor Bárándy Péter volt szocialista igazságügyi miniszter egy esetleges jogállami forradalom lehetőségéről beszélt az ATV-ben.

 

Néhány értelmiségi jogi merényletről ábrándozik, amivel a jelenlegi Alaptörvényünket tervezik megpuccsolni. Sima feles törvénnyel akarják hatályon kívül helyezni a kétharmaddal, törvényesen, a választók akaratának megfelelően létrehozott Alaptörvényt. Abban az esetben, ha ne adj’ isten nyer a Gyurcsány-koalíció a választásokon, de nem szerez kétharmadot. Ez a választói felhatalmazás azonban csak arra ad lehetőséget, hogy a feles törvények segítségével irányítsák az országot.

Ez azonban ezeknek az uraknak kevés. Ők továbbra is a sötét emlékű Internacionálé szellemében gondolkodnak: a Fidesz által megalkotott múltat végképp el kell törölni. Azt kell eltörölni, ami az embereket elindította a nyugat-európai életszínvonal felé vezető úton, s amit háromszor kétharmados többséggel a magyarok törvényesen meg is erősítettek.

Ezek az urak sejtik, hogy 2022-ben még a győzelem közelébe is nehezen kerülhetnek. Ám ha véletlenül egy hajszállal meg is előznék a Fideszt, akkor nekik azonnal akkora hatalom kellene, mintha kétharmaddal nyertek volna. Ezért

okoskodnak, és különféle érvelésekkel igyekeznek levezetni, hogy miért van joguk ahhoz, amihez egyáltalán nincs. Maga Bárándy is elismeri, hogy veszélyes a játék. Schiffer egyenesen kimondja, hogy itt a tűzzel játszanak.

Sajnos a dologban Gyurcsány is nyakig benne van, aki a jogi keretek szétfeszítéséről beszélt az ATV-ben, amihez „szinte kegyetlenül keménynek kell lenni”.

Anarchiára, ha kell, polgárháborús helyzetre készülnek.

Az Isten mentsen meg minket Gyurcsányék hatalmi tébolyától.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére