Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt volt a független-objektívek nagy esélye

Bohár Dániel

2022.12.22. 16:00

Amivel aztán nem éltek.

 

Hetek óta arról szólnak a balliberális „újságírók” napjai, hogy különféle helyzetekben akarják megszólaltatni Orbán Viktort. A korai kelést hírből sem ismerő liberális csődület még arra is képes volt, hogy a hajnali misén zaklassa a miniszterelnököt. Micsoda meglepetés! A magánprogramján nem szeretett volna Orbán Viktor mélyinterjút adni a Telexnek, a templomból kifelé jövet.

Természetesen ezt a baloldali sajtó úgy állította be, mint a hazai sajtószabadság lábbal tiprása. Kikészültek idegileg. Azon csodálkozom, hogy nem próbáltak bejutni az Orbán család vasárnapi ebédjére, hogy ott zaklassák a miniszterelnököt. Maradjunk annyiban, hogy kritikán aluli volt, amit műveltek.

Aztán eljött a nagy pillanat, ugyanis a kormányfő szerdán megtartotta a szokásos év végi sajtótájékoztatóját, ahol minden médium minden újságírója ott lehetett és kérdezhetett. Őszinte leszek, arra számítottam, hogy itt bizony nagyon fontos, jogos, előremutató kérdések lesznek, ha már a misét is megzavarták ezért.

Erre mi történt? A nagy semmi. Elment az összes magát nagyon okosnak képzelő, valójában szánalmat sem érdemlő nagybetűs „újságíró” és egyetlen értelmes kérdést nem tettek fel a miniszterelnöknek. Két órán keresztül lehetett kérdezni, de nem volt olyan pillanat, amikor Orbán Viktornak kicsit is meg kellett erőltetnie magát a válaszadással.

Az intellektuális különbség a magyar miniszterelnök és a teljes baloldali sajtó között körülbelül akkora, mintha a Csomolungmáról egyből elindulnánk a Mariana-árokba.

Nem is csodálom, hogy az amerikai kormány újabb milliókat utal nekik, hogy akadémiát indítsanak, mert az a helyzet, hogy van még mit tanulni. A Telex-akadémiát először lehet, hogy inkább maguknak a telexeseknek kellene kijárni, mert ez így ebben a formában borzasztóan gyenge.

Az biztos, hogy Gyuri bácsi azért a rengeteg pénzért ennél többet várt. Mondjuk ugyanígy járt a baloldali pártokkal is. Pedig azt hittem, hogy van érzéke az üzlethez.

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére