Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Péternek az áldozatok emléknapján csend a neve!

Szűcs Gábor

2022.02.26. 19:30

Akik diktatúrákat éltetnek és elnyomó eszméket képviselnek, vonuljanak ki a közéletből, de minimum maradjanak csendben, amikor ilyen rendszerek áldozatairól van szó. Jakab Péterből még ez az „erkölcsi minimum” is hiányzik.

 

Február 25-én van a kommunizmus áldozatainak emléknapja. A világ legpusztítóbb ideológiáját több totalitárius diktatúra is magáévá tette, hangzatos szlogenek és ígéretek mögé bújva pedig tízmilliókat küldtek a halálba. A kommunizmus áldozatainak a számát nehéz meghatározni (százmillióra becsülik), hiszen míg a szintén gyilkos nemzetiszocialista rendszer fenntartói mindent pontosan adminisztráltak, a bolsevik barbárok az emberéletet annyiba sem nézték, hogy feljegyezzék, ha valaki meghalt a gaztetteik által.

 

Jakab Péter jelenleg – bár ki tudja még meddig – a Jobbik elnöke. A Jobbik az a néhai szélsőjobboldali párt, amelynek tagjai falvakban masírozva társadalmi csoportokat félemlítettek meg, faji alapú diszkriminációt vizionáltak és a megszabadultak volna lakosság bizonyos rétegeitől. Pár éve a jobbikosok összeálltak az MSZP-vel, az MSZMP jogutódjával és Gyurcsány Ferenccel, aki a bolsevikok szellemi örököse, valamint, akinek a feleségének a nagyapja még az Andrássy út 60. pincéjében tépkedte le ártatlan honfitársaink körmét, kiélve szadista hajlamait.

 

Ez az ember osztott meg egy történetet a Facebook-oldalán a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából. Bejegyzést azért már nem tett közzé, annyira nem idegenkedik a kommunista bűnösök eszközeitől. Emlékezzünk, miket mondott, mit fog tenni, ha hatalomra kerülnek. Bírósági ítéletek nélkül zárna börtönbe bárkit, aki nem ért vele egyet.
Pont, mint a kommunisták.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére