Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony kerékpáros zászlóalja

Pozsonyi Ádám

2022.02.25. 18:00

 

Ordítják a barmok, hogy „Ruszkik haza!”.

Igen, tegnap vircsaft volt az orosz nagykövetség előtt. Csupa főtoleráns, békepárti és tolerancia aktivista, ilyenek, mint Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője, aki szerint Orbán Viktor „Putyin barátjaként a háború barátja lett”, meg Kunhalmi Ági, aki ukránul mondta beszéde elején, hogy támogatják Ukrajnát – bízzunk benne, hogy az ukránban nincsenek olyan nehéz szavak, mint, hogy „folytani” –, és persze röpködtek az „Európát!” felkiáltások.

„Támogatjuk Ukrajnát” – ezt a mondatot előbb ukránul, majd magyarul is felolvasva kezdte meg a felszólalását Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, és csak bízhatunk benne, hogy nem abban óhajtja támogatni, hogy besorozza a magyar fiatalokat, és betiltsa az anyanyelv-használatot Kárpátalján vagy hogy tovább irtsák az orosz ajkú kisebbséget Donbasban.

„Ruszkik haza!”

Mondjuk, nincsenek itt. És talán jobb lett volna azt ordibálni, hogy köszönjük az olcsó gázt.

Az is elgondolkoztató, hogy azok, akik most „Ruszkik haza!” kiáltásokat eregettek a levegőbe, más esetben végtelen gúnnyal ejtik ki szájukon mondjuk az Ismerős Arcok együttest, akiknek egy slágere ez.

Az Ismerős Arcok slágere '56-ról szól.

Ma nem '56 van.

A haladó barmok azt képtelenek megérteni – mivel nem értik az életet, pontosabban azt akarják, hogy más se értse –, hogy egyes jelenségek más helyzetben, más korban mást jelentenek.

Egy egyén, egy család, egy kisközösség, egy nemzet vagy faj – tehát egy entitás – mindig a túlélésre törekszik (nem az elfogadásra és a toleranciára). És a túlélésében egy jelenség egyes esetekben segíti, máskor akadályozza.

A kopoltyú a vízben nélkülözhetetlen, a szárazföldön azonban hátrány.

Ha mínusz 10 fok van, akkor befűtjük a kályhát, mert az jó. Ha 40 fokos rekkenő meleg van, akkor a kályha befűtése – értsd: ugyanaz a cselekvéssor – már káros.

A török birodalom a XVI. században az ellenségünk volt, az első világháborúban a szövetségesünk.

„Ruszkik haza!”. Ostoba libsik.

„Orbán Viktornak és Putyinnak választania kell: háború van vagy béke van” – mondta a Jobbik-alelnök Lukács László György, aki szerint „a magyarok Európát és a békét választják”.

Ez mondjuk zavaros, mert akkor miért mondja azt Fekete-Győr András, hogy Magyarországnak fegyverekkel kell támogatnia Ukrajnát?

Hát Fegyőr nem tudja, hogy a fegyver az rossz? A fegyver az háború? Az gyilkosság? Hát nem figyelt oda tolerancia csoportban, amikor ezt magyarázták?

Én még emlékszem a reakciókra, amikor az USA mondvacsinált tömegpusztító fegyveres ürügy kapcsán lerohanta Irakot. Hát enyhén szólva is kéjesen vihogtak sokan, hogy na, akkor most megkapja a magáét a diktátor. Nem volt ilyen jajistenem emberek fognak meghalni, pedig több százezer ember halt meg. Persze tömegpusztító fegyver meg sehol, de legalább bemutatták Saddam arany wc-jét a TV-ben.

„A magyarok Európát és a békét választják”.

Ez így van. A békét választjuk. Magunknak. Mert minket – veletek ellentétben – a magyarság, a saját sorsunk érdekel. És nem fogunk senkivel konfliktusba kerülni miattatok, meg a hülye ideológiáitok miatt.

Ukrán elnök:

„Egyedül maradtunk országunk védelmében. Ki hajlandó harcolni a mi oldalunkon? Nem látok ilyeneket.“

Fegyőr Bandi indulna. Meg lehet, Karácsony is beindítaná a kerékpáros zászlóaljakat. Ha kérhetjük, csak magánemberként tegyék. Helyi hülyeként pattoghatnak, azt lehet, de magyar politikusként tilos!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére