Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kommunisták ezek

Bohár Dániel

2022.02.24. 18:00

A nyilasokból lettek a legkegyetlenebb kommunisták. Teljesen mindegy volt számukra, hogy milyen ideológia mentén – a lényegük a pusztítás, a verőlegénység volt.

 

Az ÁVÓ már nem, de a lélekben ávósok a mai napig léteznek. Ezek zöme a Jobbik nevű borzalom alatt egyesült. A Jobbik fasiszta pártnak indult, majd kommunista lett belőle. Az ideológia mindegy, a lényeg a pusztítás. Hatalmuk nincs arra, hogy elvitessenek minket, de nyugodjunk meg, ha lenne, megtennék. Az ávós munkát azonban így is el tudják végezni.

 

A minap értesítést kaptam a Facebooktól, hogy az egyik videóm a közösségi elveikbe ütközik és kimeríti a terrorizmus fogalmát is többek között. Az összeállítás arról szólt, hogy a független-objektív sajtó vajon miért nem ír arról, hogy Márki-Zay Péter állandóan ostobának nevezi azokat, akik nem értenek vele egyet. Maradjunk annyiban, hogyha ez kimeríti a terrorizmus vádpontját a Facebook szerint, akkor Márki-Zay Péter mindennapos tevékenysége micsoda?

 

A videót letiltotta a Facebook, az oldalamat pedig megfenyegette, hogy visszavonja, azaz letörli. Emellett olyan korlátozással sújtott, amely tizedére csökkentette az elérést. Vagyis lényegében teljesen ellehetetlenített.

Aztán nem sokkal később nyilvánosságra került egy jobbikos belső üzenet, amelyet az aktivistáknak küldözgetnek és arról szól, hogyan kell feljelenteni a jobboldali tartalmakat a Facebookon és elérni azt is, hogy letiltsák őket. A Jobbik arra használja az aktivistahálózatát, hogy posztokat jelentgessenek fel. Mondom én, hogy ezek ávósok.

 

Sőt, nem sokkal később eljutott hozzám egy olyan ugyancsak belső üzenet, amely arról értekeztek, hogy „elérték a céljukat”, azaz letiltották az oldalamat. De ez nem jelenti azt, hogy megállnának, ugyanis folytatták a posztok feljelentését. Majd azon viccelődtek, hogy „Ki legyen a következő?”.

A választási kampány elkezdődött minden felületen, így a közösségi médiában is. Felháborító, hogy a Facebook így asszisztál a baloldali aknamunkához. Undorító és kiábrándító.

 

Ez a tiszta választásokba való beavatkozás. Én soha nem kívánom, hogy tiltsanak le valakit azért, mert más gondol a világról. Úgy hiszem, hogy a véleménynyilvánítás szabadsága mindenkit megillet. Úgy tűnik, hogy nem mindenki van ezzel így.

De mondom, ezek kommunisták.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére