Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyarország patrióta

Bohár Dániel

2022.06.27. 14:40

Nem hittem volna, hogy lehet nagyobb győzelmet aratni, mint április 3-án. Ez a vasárnap viszont megmutatta, hogy lehetséges.

 

Június 26-én az ország számos településén tartottak időközi választásokat. Íme néhány helyszín és százalékos adat arról, hogy mennyivel nyert a Fidesz-KDNP jelöltje. Sárvár 83%, Nagykőrös 80%, Kőszeg 77%, Keszthely 76%, Nyíregyháza 1. körzet 76%, Nyíregyháza 2. körzet 74%, Budapest V. kerület 71%, Szigetszentmiklós 64%, Budapest VIII. kerület 63%, Balatonalmádi 62%, Szeged 59%, Békés 55%, Budapest VII. kerület 46%, Eger 42%.

Külön kiemelném a budapesti kerületeket, összesen négy helyen volt voksolás, abból hármat nyert a Fidesz. Azaz fővárosi 3/4-es győzelem született. Ugyanígy megemlíteném a baloldali fellegvárnak számító Szegedet, ahol majdnem 60 százalékkal kapott ki a baloldal.

Április 3. után annyira szétesett az ellenzék, hogy az eddig simán nyert helyeit is elbukta. Április 3-án akkora vereséget szenvedtek, hogy az a maradék szavazójuk is teljesen kiábrándult belőlük.

A sorozatos győzelmek után felmerül a jobboldal sikerének a titka. Az egyik bizonyosan az, amire előbb céloztam, miszerint még a saját támogatóik is megunták a balosokat, ezért persze tenniük kellett, ugyanis egy évtizede képtelenek mit mondani az embereknek. A baloldal állandóan olyan dolgokról beszél, ami nem találkozik a valósággal. Aktuális példa, hogy elmesélik a megfizethetetlen Balaton történetét, miközben a magyar emberek azt látják, hogy tele van a magyar tenger és a további hazugságaik ellenére mindenkinek – a saját igényének megfelelően – meg is fizethető az.

Ugyanakkor nem elég annyi, hogy a jobboldali politikum sokkal magasabb szellemi, valóságérzékelési szinten van. A munka a kulcs. A patrióta oldal dolgozik. Tenni akar és tesz is a hazáért. A baloldali hazugságokkal szemben ez már az, amit érzékelnek is az emberek az életükben.

És legyünk őszinték, a választók nem hülyék. A választók tudják, hogy mit akarnak. Ki akarna magának rosszat? Senki.

A jobboldal nemcsak fizikai szinten segíti Magyarország fejlődését, hanem szellemi és lelki síkon is. Elengedtük a merjünk kicsik lenni mentalitást és tudunk nagyot álmodni.

Ha előre megyünk, akkor miért akarna valaki visszamenni? Ez egy olyan jogos kérdés, amit a baloldal egyelőre képtelen felfogni. Ezt nem csak én mondom, hanem a magyar emberek többsége is.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére