Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mi a f888sz az a TASZ? - amit tudnod kell Soros György feltartott középsõ ujjáról

888.hu

2015.11.27. 09:03

Soros legó hadserege

Szeretsz utcai tüntetéseken dulakodni, erőszakoskodni, de nem tudod mit kaphatsz ezért? Hogyan úszhatnád meg olcsón? Legszívesebben politikai tartalmú óriásplakátokat rongálnál, tépkednél, de nem tudod mi lehet annak a jogi következménye? Hogyan lehet úgy rongálni, hogy a rendőrség a lehető legkisebb büntetést szabhassa ki?

Amikor először elolvastam én sem hittem el, azt gondoltam ez egy vicc, de nem: ez a TASZ – Társaság a Szabadságjogokért by George Soros.

Gondolnád, hogy ilyenekért vesznek fel pénzt emberek Magyarországon:

TANÁCSOK PLAKÁTRONGÁLÓKNAK – TASZ, 2015. június 8.

„Milyen plakátrongálás jár a legenyhébb eredménnyel?”

Hogy plakátrongálás miatt lehetőleg ne büntetőeljárás, hanem csak szabálysértési eljárás induljon, fontos, hogy lehetőleg egyetlen plakátot rongáljatok meg, és azt se falfirkálással, de a keret, állvány épen hagyásával, nehogy a fenti esetek valamelyike miatt a cselekményetek bűncselekménynek minősüljön.

Akkor számíthatsz a legenyhébb büntetésre, ha egyedül, vagy társaiddal együtt csak egy plakátot rongáltok meg, és ezt nem valamilyen festékanyaggal teszitek, hanem például letépitek a plakátot, miközben ügyeltek az állvány épségére, majd összeszeditek a keletkezett szemetet. Fontos, hogy az eljárásban is hangsúlyozzátok, hogy egy plakátot terveztetek megrongálni, nem pedig többet.”

Vagy ilyen tanácsokért:

TÜNTETSZ? ENGEDETLENKEDSZ? ERÕSZAKOSKODNÁL? – TASZ, 2014. október 31.

Ha polgári engedetlenség céljából törvénysértésre készülsz, előzetesen tájékozódj a várható joghátrányokról. Törekedj a fokozatosságra, és arra, hogy a törvénysértés ne legyen aránytalanul nagyobb a kifogásolt jogtalanságnál.”

HA ELVESZTENÉD A FEJED...

Amíg van lehetőség a jogszerű és békés véleménynyilvánításra és politikai cselekvésre, addig kerülni kell  a vandalizmust, az erőszakot.”

Az egész olyan mint egy kézikönyv pszichopatáknak, ahol arra adnak tanácsot, hogyan lehet úgy bűncselekményt elkövetni, hogy annak a legkisebb jogkövetkezménye legyen. Pl.: mire ügyeljünk, amikor földbe döngölünk, vagy kirabolunk valakit: „ne legyenek szemtanúk”, „legyen jól kidolgozott alibink”, mit mondjunk, ha rajtakap a rendőr stb.

 

A birodalom visszavág

A Soros birodalom építőkövei a „független” civil szervezetek. Hogy mitől függetlenek? Az biztos, hogy a liberális ideológiától és Soros Györgytől nem.

Sokan vannak, akik máig azt hiszik a „sorosgyörgyözés” egy politikai poén. Kár, hogy nem az. Soros György magyar származású amerikai milliárdos nem elégszik meg a kétes módon összegereblyézett lovéval, meg akarja változtatni a világot. Talán bűntudatból, talán egoizmusból. Ez mindegy is. Megváltoztatni, de politikai alapon.

A Soros legó hadsereg egyik hazai zászlóshajója a 444 mellett, a TASZ nevű „civil” politikai szervezet. A „jogvédő” címszó alatt működő társaság, fő tevékenysége nehezen megfogható, hiszen még „tanulmányok”, elemzések írásában sem manifesztálódik, mégis elköltenek egy évben közel 200 millió forintot. Ebből 2014-ben Soros fizetett több, mint 137 milliót, a fennmaradó összeg jelentős részét pedig a Norvég Alap.

Mire költötték? 67 százalékban személyi ráfordításokra, azaz jövedelmekre. Tehát van akinek megér 134 milliót évente a fent bemutatott tevékenység? Ilyen nincs, de mégis van: ő Soros György.

Az állampolgárok jogainak védelme egy meggyőző küldetés lenne, léteznek is ilyen szervezetek a világon mindenhol. Olyanoknak segítenek, akiknek nincs pénzük ügyvédekre, perekre, ha igazságtalanság éri őket. Itthon azonban ez a mondai elem a történetben. A TASZ ugyanis óriási energiákat fektet abba, hogy valagba rúgja a jobboldali kormányt. De még ez is rendben lenne, ha nyíltan bevállalná, hogy ő egy politikai szervezet és nem adná ki magát „ártatlan, tiszta tekintetű állampolgárok jogvédőjének”.

Mik a TASZ kedvenc ügyei? Na itt kezd kikandikálni a politikai agenda a süket duma alól. Néhány jellemző téma és ügy ezek közül:

  • A túl szigorú magyar „bevándorlóellenes” törvényekkel szembeni kiállás
  • „Nyíltan diktatórikus törvényeket léptetne életbe a kormány” (a honvédségi határvédelem kérdése)
  • Kormányzati felelőtlenség és a menekültek elleni támadások
  • Egyházi iskolák, egyháztörvény kritikája
  • „Magyarországnak rejtegetni valója van az emberi jogok tiszteletben tartása terén”
  • „Közismert” melegjogi aktivista védelme, akit megfenyegetett a Facebookon egy vidéki polgármester

 

Máté gyere már, megint radikalizálódott itt valami

Úgy látjuk, hogy az utóbbi időben a hazai közhangulat jelentős mértékben radikalizálódott, ismét fogékonnyá vált az erőszakra és az erőszak elfogadására, miközben a politikai és nem politikai közszereplők ahelyett, hogy e közhangulatot csillapítanák, inkább további gyűlöletet szítanak”

– írja egy nyílt levelében a szervezet a migrációs probléma kapcsán.

Ez az az ország, ahol minden 12-ik másodpercben radikalizálódik egy ember. Ennek fényében a TASZ megoldás lehet a Te számodra is, ha olyan „átlagpolgár” vagy, hogy:

Szúrják a szemed az egyházi iskolák? Azt gondolod minden pap pedofil?

Segít a TASZ.

Úgy ébredtél, hogy tüntetnél, dulakodnál egyet?

Segít a TASZ.

Úgy érzed rasszista a közhangulat? Rasszista a szomszéd, a postás?

Segít a TASZ.

Heroinista vagy és úgy érzed igazságtalanul szűntek meg a tűcsere programok?

Segít a TASZ.

Rongálnál? A legszívesebben mindent letépnél ami kézközelbe kerül?

Segít a TASZ.

Ilyen egy „jogsegélyre” szoruló magyar állampolgár. Magadra ismersz?

Na ugye.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére