Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Most mondjátok meg a kölni áldozatoknak, hogy a multikulti nagyon fasza dolog

888.hu

2016.01.13. 20:18

Esõ után köpönyeg, a kölni áldozatokon sem segít, de az összes migránspátyolgató ballib újságírót kötelezni kellene arra, nézzen mélyen a hamburgi és kölni áldozatok szemébe, és mondja meg a migránserõszak áldozatául esett német nõknek, hogy a multikulti az bizony egy iszonyatosan fasza dolog.

Csúnyán elfajult a migránsbuli Kölnben, Hamburgban, Stuttgartban és Berlinben szilveszter éjjel, igaz, napokig nem volt szabad nevén nevezni a dolgokat a német médiában, mert amiről nem beszélünk, az nincs is.

R.I.P. német sajtószabadság.

"Arabnak és észak-afrikainak tűnő emberek" csoportosan több százan követtek el molesztálásokat, erőszakoskodtak a fiatal csajokkal és idősebb nőkkel egyaránt, és egy, vagy két nőn szexuális erőszakot is elkövettek e jószándékú férfiak, az új német hon munkavállalói. A német rendőrség pedig lefagyva tűrte, hogy a lába alatt repkedjenek a petárdák.

Mindez tök látható volt előre.

Balga marha volt, aki azt gondolta, hogy egy kontinensváltás miatt tisztelni fogja a nőket az, aki olyan helyről jött, ahol természetes, hogy a nőnek kuss a neve és a konyhában a helye. Ugyanígy kiíratkozott az élet iskolájából az is, aki azt gondolta, hogy egyedülálló fiatal férfiak Gandhi szelídségével érkeznek ide, és nincsenek vágyaik, nincsenek szexuális elképzeléseik, és előbb, vagy utóbb nem keresnek alanyokat a vágyaik ki- és megéléséhez.

Úgy, ahogyan tanulták, és ahogyan nekik természetes, eszközként cibálva a nőket.

Az is látható volt, jó előre, hogy ez a tömeges vándorlás igazi csalódás lesz mindenkinek: szakképzetlenül se munka, se nyugati nő nem jár az újonnan érkezetteknek, marad hát a segélyen élés egymás között a gettóban, meg a nyugati nő lekurvázása a sminkje és a rövid szoknyája miatt. Így megy ez régóta, ha egy nő nem megszerezhető, akkor biztosan kurva.

Akinek nem ment el az esze az érzékenyítő emberi jogi propagandától, az már az invázió megindulásánál szólt, nem fog ebből semmi jó kisülni. Természetesen ez a gondolat maga volt a bűn: az index.hu 2015. augusztus-szeptemberben minden egyes nap úgy tolta a migránspropagandát, mintha csak a migránsoktól kapta volna a fizetését a teljes szerkesztőség.

A hazai turbóballib és migránspátyolgató sajtó legvadabb kontententjét az index.hu tolta az arcunkba. Stílusjegyük a megfellebbezhetetlen, arrogáns gőg, ugyanmár-kis-fasiszta-kisfiam-de-kisbunkó-magyar-vagy-ott-a-képernyő-túloldalán érvelés: a világ a hibás, nem is ide jönnek ezek a kedves jószándékú férfiemberek, amúgy is csak menekültek, engedjük őket szabadon át az országon, mert az emberi jogok, stb-stb.

Földes András az index.hu újságírójaként akkora cigánykereket hányt a migránsok láttán, hogy a Mars-szonda is rácsodálkozott a távolból. Cikkei telis-tele voltak rég meghaladott szociológiai és egyéb társadalomtudományi területekről összebiflázott olcsó közhelyekkel (röviden: te is más, vagy, te sem vagy más), de a tankönyvszagú közhelyek durrogtatása mellett Földesnek a vörös farok kényszerű használata vált az igazi stílusjegyévé. Igaz, most nem az MSZMP-t kellett éltetni és a hős Lenint, hanem az volt a mese, hogy így Orbán, úgy fasiszta-kirekesztő-náci-magyarok báncsák a kerítéssel a kedves menekülteket, tiporgyák az emberi jogokat, bezzeg a civilizált németek, és a willkommenskultur.

Földes teljes migránspátyolgató munkásságát ide kattintva éred el, de olvasása csak abban az esetben javallott, ha nincs a kezed ügyében törékeny, amit földhöz vernél legszívesebben.

Akárhogy is kapálózott Földes a vörös farkakkal, olyan nagyságok szellemi szintjére, mint a versenytárs régi matulás sztárja, nem érhetett fel. 2015. szeptemberének legsúlyosabb írását a Matula Magazin régi nagy sztárja szállította,

Ezeknek a cikkeknek a megállapításaira sorra rácáfolt az élet, rácáfolnak ezek a fékevesztett tömegek.

Kíváncsiak lennénk, hogy ezek a derék szerzők belemondanák-e most is ilyen bátran a kölni és a hamburgi áldozatok szemébe, hogy a molesztálások, a fogdosások, a kéretlen segg- és melltapizások, valamint a többrendbeli erőszakoskodás ellenére

a multikulti az egy nagyon fasza dolog?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére