Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vedd el tőle, mert neki van!

Pozsonyi Ádám

2021.12.30. 12:00

 

Az ember ifjúkorában, még a naiv, idealista korszakában, amikor mindent fekete-fehéren, meg leegyszerűsítve lát, abba világba eszmél bele, abba az univerzumba ébred tudatára, melyben alaptétel, hogy ami jobboldali, az nemzeti. És ami nemzeti, az pedig jobboldali. És a másik oldalon vannak természetesen a nemzetietlenek és a baloldaliak, ami egy és ugyanaz, fura is, hogy két szó van rájuk kitalálva.

Aztán telik az idő, a világ kezd kevésbé egyszerű lenni, és találkozik olyan nézetekkel, hogy a nemzeti is lehet baloldali. Amin először kissé megütközik. Kávéba mustár? Ez most hogy?

Egyvalamiben igazuk van a tradicionalistáknak – ezek azok a különös, és idegesítő emberek, akik idegen szavakkal tömködnek beszédjükbe, és egy olyan elképzelt világról meg elképzelt hagyományról prédikálnak, amiből pusztán csak a hús-vér embert felejtik ki -, abban, hogy a nemzeti is lehet baloldali, ez nem okvetlen ellentétpár.

A magyar politikai palettáról a (hajdani) Jobbik, és most a Mi Hazánk is egy eleven példa arra, hogy a baloldali és a nemzeti egy síkon létezhet.

Dúró Dóra legfrissebb posztja a Facebook-oldalán:

„A mentelmi jogot egy középkori, feudális jogi intézménynek tartja a Mi Hazánk, ezért felszámolnánk. Az Alaptörvény szavak szintjén ugyan úgy fogalmaz, hogy „a törvény előtt mindenki egyenlő”, a mentelmi jog azonban megmutatja, hogy vannak „egyenlőbbek”, akiknek jár a politikai felelőtlenség, és gyakran köztörvényes bűncselekményekkel bújnak a mentelmi joguk mögé. A Mi Hazánk ebben a kérdésben is jó példával jár elöl…”

Szépek ezek a gondolatok, az üvegvisszaváltó előtt sorban állva jól lehet ezeket hangoztatni, már csak a „Fizessenek a gazdagok!”, és a „Több pénzt az embereknek!” mondatok hiányoznak. Jók ezek a jelmondatok, csak közben vigyázni kell, hogy azt a sörös üveget tegyük a rekeszbe, amit ott vásároltunk, mert amit másutt, azt sajnos visszadobja a gép.

A Mi hazánk megmozdulása arról szól, hogy „vedd el tőle!” Vedd el tőle, mert neki van! Mert neki több van. És a tőle el kell venni, mert neki ne legyen több, az lehet anyagi szint, fizetés, ingatlan, autó, oltás, bármi. Akár mentelmi jog is.

A politikus amúgy is egy bűnöző! Én még a fizetést is megfelezném és a plusz juttatásokat is elvenném, hogy tényleg csak az menjen eleve politikusnak, aki SZOLGÁLNI akarja a népet és nem megtollasodni. A népet kell szolgálni! A politikusnak is, meg az orvosnak is, hisz felesküdött, dolgozzon ingyen, mert ő szolgálni ment, a politikus is, ő is szolgáljon. A népet. A népért. Egy élet a népért! Éljen meg havi kettőszázból.

Már látom, hogy nincs messze az idő, hogy megjelennek azok, akik úgy vélik, hogy „neki jobb nője van”, vagy több nője van, vegyék el tőle. Sőt, nem csak, hogy vegyék el tőle és osszák szét, hanem az állam utalja ki, utaljon ki nőt annak, akinek nincs. De legalábbis vegye el. Vegye el tőle! A politikustól, a bankártól, a földesúrtól, a püspöktől, a polgártól, attól, akinek több van, vagy szebb, vagy jobb, vagy okosabb, vagy ügyesebb. Ahogy a baloldalon ez már lenni szokott.

„A mentelmi jogot egy középkori, feudális jogi intézménynek tartja a Mi Hazánk, ezért felszámolnánk.”

Vedd el a püspöktől meg a kövér papoktól! Vedd el a földesúrtól, aki elnyomja a népet! Le az elnyomással! Tiéd a gyár! Osszuk szét. A mentelmi jogot, a kerítéskolbászt is, meg a nőket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére