Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ellenzék ma is bizonyította totális politikai alkalmatlanságát

Horváth József György

2019.07.27. 15:41

30 éves Tusványos, amelyet a nagy víziók és kimagasló gondolatok tettek a magyar nemzet szakrális gyülekezőhelyévé. Itt minden évben olyan víziók fogalmazódnak meg, amelyek felteszik Magyarországot Európa és a világ politikai és kulturális térképére. 30 éves Tusványos, és mi az ellenzéki reakció? Gyűlölködés és sárdobálás.

Míg a miniszterelnök filozófiai tételekben vázolta fel gondolatait Magyarország és Európa jövőjéről, addig az ellenzéki politikusoknak nem futotta sokra, de hát régóta tudjuk, hogy igencsak alacsonyan repülnek, ha víziókról van szó.

A filozófiából bizonyára kiművelt Gréczy Zsolt (DK) szerint Orbán Viktor miniszterelnök vagy hazudik, vagy nem érti a liberalizmust. Gréczy főnöke, Gyurcsány Ferenc szerint pedig „Orbán Viktor évtizedes harca semmi másról nem szól, minthogy az állandó fenyegetettség érzését keltve saját, diktatórikus hatalma alá terelje a magyarokat”.

Jakab Péter (Jobbik) sem a szellemi magaslatairól híres, és ezt ismételten bizonyította, hiszen konkrétan a miniszterelnök tusványosi előadásának egyetlenegy mondatára sem tudott érdemben reagálni. A Jobbik frakcióvezetője szerint Orbán elszigetelte a magyarokat Európában és hátba szúrta őket. Jakab szerint „Orbán a magyarokat az unió egyik legszegényebb nemzetévé tette”.

Orbán Viktor szó szerint a nemzet mészárosa lett. Strómanok ura, akit csak a saját hatalmi tébolya érdekel, és ennek oltárán kész feláldozni Magyarországot is

– írta közleménynek nevezett okádásában Jakab Péter, akinek a tébolyról inkább akkor kéne beszélnie mikor éppen tükörbe néz. Mindeközben történelmi mélyponton a Jobbik. Csak így tovább, Petike! ;)

Szegény együgyű Ujhelyi Istvánnak is sikerült kiszenvednie magából egy pársoros közleményt, de sajnos neki is csak az indokolatlan mocskolódás jutott osztályrészül. Az MSZP európai parlamenti képviselője szerint semmi más nem történt Tusnádfürdőn, minthogy Orbán Viktor miniszterelnök sikertelenül próbálta megindokolni, hogy „miért épített ki az elmúlt években egy erőszakos, tolvaj maffiaállamot Magyarországon”. A többit felesleges idéznem, kívülről fújja mindenki: #oktatásegészségügymindmeghalunk.

A csak virtuálisan létező Liberálisok megpróbálták értelmezni a történteket, de nagy erőlködésükben inkább csak bokán piszkították magukat. A Magyar Liberális Párt szerint Magyarország biztató pályáját Orbán Viktor miniszterelnök fenyegeti a legjobban, aki „továbbra is a bezárkózás, a lemaradás, a félelem és gyűlölet politikáját folytatja”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére